Jegyek és bérletek a DVSC hazai mérkőzéseire – 2020/2021

A 2020/2021-es bajnokságban a jegyárak többségében csökkentek az előző szezonhoz képest. A Loki-szurkolók idén is élhetnek az elővételes kedvezményes jegyvásárlás lehetőségével. Újítás, hogy ebben az esztendőben a jegyekhez és a bérletekhez egyaránt jár árengedmény Debrecen Városkártyával. 

Elővételben tehát kedvezményesen vásárolhatók meg a belépők a Loki hazai mérkőzéseire a jól megszokott helyeken, online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon és a DVSC Ajándékboltban, amely minden hétköznap 10 és 18 óra között várja a drukkereket. 

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a családi szektorokba (D6, D7, D8) idén nincs lehetőség jegyvásárlásra! Így érdemes kihasználni a családi kedvezményes bérletek adta lehetőségeket, hiszen egy család két tagja akár már 9 000 forintért szurkolhat a DVSC összes hazai mérkőzésén egész szezonban!

A C7-es szektorban csak nyugdíjas igazolvány felmutatásával van lehetőség a jegyvásárlásra, míg az ideiglenes B-közép szektorokba (B9, C1) a jegyek és bérletek korlátozott számban érhetőek el. 

A DVSC labdarúgócsapatának normál biztonsági kockázatú mérkőzésein a jegyvásárláshoz szurkolói kártya vagy regisztráció nem szükséges!

BÉRLETEK

Az egész szezonra szóló DVSC-bérletek is megvásárolhatók, egészen augusztus 16-ig, a DVSC-Szolnok bajnoki mérkőzésig. 

Az éves tikettek nemcsak a hazai Merkantil Bank Liga-beli bajnoki Loki-meccsekre, hanem a Magyar Kupa-viadalokra is érvényesek. Ráadásul a tavalyi 17 hazai összecsapásunkhoz képest idén 19-et láthatnak a szurkolók a Nagyerdei Stadionban.

Azon drukkerek, akik megújítanák bérleteiket, online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, a DVSC Shopban és a stadion pénztáraiban tehetik meg. 

Új DVSC bérletet vásárolni csak személyesen lehet a DVSC Shopban vagy a stadion pénztáraiban. A Nagyerdei Stadion weboldalán csak az tudja lebonyolítani, aki rendelkezik stadionkártyával és be tud lépni az online felületre.

Kedvezményes bérlet Debrecen Városkártyával!

A DVSC-bérletet és meccsjegyet összevonva az új Debrecen Városkártyával, további engedményt kínálunk szurkolóinknak: a városkártya felmutatása ellenében a bérletekhez és jegyekhez is kedvezményesen juthatnak hozzá. A VIP-bérletnél például 10 ezer forint a kedvezmény. A kedvezményes bérletek/jegyek megváltására csak személyesen van lehetőség a pénztárakban.

További kedvezményes bérletkategóriák

Családi bérlet: az egymással egyenes ági kapcsolatban lévő családtagok a Nagyerdei Stadion D6, D7, D8 szektoraiba szóló családi bérleteket válthatnak. Legalább egy szülő vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válthat ilyen bérletet. A családi kapcsolat bemutatása miatt ezek a bérletek a Nagyerdei Stadion pénztáraiban vásárolhatók meg.

Nyugdíjas szektor (C7), ide éves ill. féléves belépőt, valamint külön meccsjegyet lehet vásárolni, kizárólag nyugdíjas igazolvány felmutatásával.

Mozgáskorlátozott személyek számára: az egészségromlásuk által kerekesszékbe kényszerített szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a DVSC találkozóit, bérletet nem kell váltaniuk. Egy fő kísérőjük mérkőzésenként 1000 forintos belépővel tud bejutni a stadionba.

A bérlet megvásárolható elektronikus Erzsébet-Plusz és OTP SZÉP-kártyával is a pénztárakban.

Irány a jegyvásárlás