OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Varga Kevin

8
Nemzetiség
hun Magyarország
Pozíció
Középpályás
Mérkőzések az NBII-ben
31
Gólok az NBII.-ben
3
Súly
74 kg
Magasság
178 cm
Mérkőzések az NB I-ben
91
Gólok az NB I-ben
10
Mérkőzések a DVSC-ben
116
Gólok a DVSC-ben
12
Születésnap
1996.03.30.
Hivatalossá vált, hogy ismét a DVSC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Varga Kevin. A 26 esztendős, magyar válogatott szélső a Lokiból igazolt a török első osztályba, ahonnan most visszatért, és ismét debreceni sikerekért küzd.

Varga Kevin 2017 augusztusában egy Vasas elleni bajnokin mutatkozott be az élvonalban. A debütálása nem is sikerülhetett volna jobban, hisz első mérkőzésén azonnal gólt szerzett. Az egész szezon során fontos találatokkal vette ki részét a Loki sikeresen megvívott találkozóiból, melynek köszönhetően a bajnokság végén „Az év felfedezettjének” választották. 2018-ban szintén nagy elismerés érte, hisz az akkori szövetségi kapitány, Georges Leekens behívta a magyar felnőtt válogatottba, és lehetőséget is biztosított neki az Ausztrália elleni felkészülési mérkőzés hajrájában.

A Kukësi elleni Európa-liga párharcban is nagy szerepe volt, hogy túljutottunk az albánokon, ugyanis a hazai mérkőzésen duplázni tudott a Nagyerdei Stadionban. A legutóbbi szezonban az egész NB I-es mezőnyt nézve ő adta a legtöbb gólpasszt, szám szerint 11-et.