OTP Bank Liga 2023/2024

MOL Magyar Kupa

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Újjászervezik a DVSC-t!

Egyesületet alapítottak a debreceniek a Loki fejlesztése érdekében.

DVSC hagyományőrző és sportfejlesztő egyesületet alapított hétfőn 41 elkötelezett lokista magánember Debrecenben. Ennek a társadalmi szervezetnek az a missziója, hogy a DVSC-t régi sikereinek megismétlésére képes sportvállalkozássá fejlessze.

Bajnoki címek, Magyar Kupa győzelmek női kézilabdában és labdarúgásban, nemzetközi kupagyőzelmek, Bajnokok Ligája és Európa Liga csoportkör a két sportágban – ezek, az elmúlt évtizedek során elért eredmények fejezik ki a DVSC erejét a magyar sportban.

A focicsapat első osztályból történt kiesése nyilván katalizálta az eseményeket, mindenesetre 41 debreceni közéleti személyiség, üzletember, sportvezető, sportoló, politikus hétfő este a Nagyerdei Stadionban megalapította a DVSC jövőjét szolgáló egyesület. Az alapítók azt az elképzelést akarják megvalósítani, hogy egyre szélesebb társadalmi háttér álljon a csapatok mögött, sportszakmai fejlesztések sora valósuljon meg, erősebb gazdasági feltételek szolgálják a Loki sikereit. Elszántság mutatkozik az iránt, hogy a labdarúgócsapat és a női kézilabdacsapat egységet alkotva régi fényében ragyogjon. Az egyesület héttagú elnökséget választott, s Kósa Lajos országgyűlési képviselőt választotta elnöknek.