OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kiemelt támogatók

Eve

A 2001-ben alapított EVE Energy Co., Ltd. (a továbbiakban: EVE) először 2009-ben került a Shenzhen GEM jegyzésére. 22 évnyi gyors fejlődés után az EVE mára a lítium akkumulátorokkal foglalkozó globális vállalat, amely alapvető technológiákkal és megoldásokkal rendelkezik a fogyasztók számára: akkumulátorok, tápelemek és energiatároló akkumulátorok.

Bővebben

Tranzit-Food Kft.

A Tranzit Csoport – Goldenfood márka tulajdonosa – 1990 decemberében családi vállalkozásként indult Tranzit-Ker Zrt. néven. Cégcsoporttá a vállalat az elmúlt 25 évben fejlődött. A jelenleg is 100 százalékos családi tulajdonban és az alakulás óta változatlan néven és tulajdonosi körrel működő Tranzit Csoport kisebb arányban növénytermesztéssel, elsősorban sovány víziszárnyas – kacsa és liba – tenyésztésével foglalkozik, annak teljes vertikumát – szülőpár-tartást, keltetést, nevelést, takarmány-előállítást, vágást, feldolgozást és kereskedelmet – felölelve.

A folyamatos fejlesztéseknek, a nemzetközi módszerek és tapasztalatok gyors átvételének köszönhetően, valamint az élelmiszerhigiéniai és állatjóléti kritériumoknak való magas szintű megfelelés mellett a vállalat Magyarországon ma már az ágazat kiemelkedő szereplője. Így a hazai húsliba előállításból 60 százalékos mennyiségi részesedéssel rendelkezik és a pecsenyekacsa-előállításban is meghatározó szerepe van. A Tranzit Csoport fennállása óta nyereséges, amely nyereséget fejlesztéseibe visszaforgatja. Éves árbevétele 20 milliárd forint.

A cégcsoport 2015. elején a termelési kapacitás bővítéséről döntött annak érdekében, hogy az egyre növekvő export kereskedelmi igényeket kielégítse és a piaci keresletet teljeskörűen kiszolgálja oly módon, hogy közben a hosszú távú partneri kapcsolatait is fenntartja.

A Tranzit Csoport érdekeltségébe tartozó Tranzit-Ker Zrt. végzi a mezőgazdasági tevékenységet: a tulajdonában van a keltető, a legutóbbi nagymérvű beruházások által immár a 150.000 tonnát megközelítő kapacitással működő takarmánykeverő és a több mint ötven állattartó telep, amely a 2016-2017-es fejlesztéseknek köszönhetően további összesen mintegy 100.000 négyzetméternyi baromfiistállóval bővült. A feldolgozást a liba- és kacsahúsárut előállító integrált feldolgozó és forgalmazó vállalat, a Tranzit-Food Kft. végzi.

Bővebben