OTP Bank Liga 2023/2024

Sajtóakkreditáció

A DVSC által rendezett labdarúgó-mérkőzésekre az akkreditációs határidő: a találkozó napját megelőző munkanap, 14 óra.
Akkreditációs igényét az alábbi űrlap kitöltésével küldheti el számunkra:

Amennyiben probléma merül fel a küldés során, kérem írjon e-mailt a media@dvsc.hu -ra.

  Fényképes sajtóigazolványának másolata* (Max. 2MB)

  A Nagyerdei Stadionba belépő újságíró és/vagy fotós elfogadja és betartja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL), adott esetben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) rá vonatkozó pályarendszabályait, amely a következő:

  1. Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és után.
  2. Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.
  3. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a stadiont.
  4. Nem készít semmilyen személyes anyagot (fotó, mozgókép, videó, MMS) nagyközönség/vagy bármely internetes vagy mobilcég számára a mérkőzés előtt, alatt és után, csak az őt akkreditáló médium számára.
  5. A fotósok a számukra biztosított megkülönböztető mellényt csak rendeltetésszerűen, azaz a felső ruházat fölött használják és a mérkőzés végeztével leadják.
  6. Figyelembe veszi a DVSC érdekeit, és nem takarja el, illetve teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.
  7. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével, viseletével nem akadályozza, nehezíti a megkülönböztető jelzést viselő személyzet, továbbá a rendőrség munkáját.

  Egyéb betartandó kötelezettségek

  1. A sportpálya területén belül számára fenntartott tartózkodási helyeket csak az esemény napján, legkorábban a kezdési időpontot megelőzően egy órával foglalhatja el. Ha ettől eltér, tudomásul veszi és elfogadja a biztonsági szolgálat intézkedéseit.
  2. Elfogadja a DVSC-nek a sportpályára és az akkreditációs rendre vonatkozó szabályait.
  3. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.
  4. A belépéskor kapott karszalagot viseli, a biztonsági szolgálat kérésére ellenőrzésre felmutatja.
  5. A belépőkártya másik mérkőzésre nem használható fel.
  6. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a VIP-vendégek által használt területre.

  Szankciók

  Az arra nem jogosult személy által igénybe vett akkreditációval a DVSC a belépést megtagadhatja. Bármilyen rendbontásban, rendzavarásban való részvétel esetén a klub az érintettet kivezetteti a stadion területéről és eljárást indíthat ellene.