OTP Bank Liga 2024/2025

OTP Bank Liga 2. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 3. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 4. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 5. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 6. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 7. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 8. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 9. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 12. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 15. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 1. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 25. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 26. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Sóstói Stadion

Nagyerdei Stadion

A Nagyerdei Stadiont 1934-ben adták át a közönség számára. 79 év alatt számos nagy futballcsatának, salakmotor- és atlétikai versenynek, kulturális rendezvénynek adott otthont, de eljárt felette az idő. 2013 januárjában rekonstrukciós munka kezdődött, annak érdekében, hogy a kor színvonalának és igényeinek megfelelő létesítménnyé alakuljon az aréna. 2014. május 1-jén egy vadonatúj ruhába öltözött, valóban különleges stadion nyitotta meg újra kapuit.

A Nagyerdei Stadion Magyarország egyik legmodernebb, leginkább emberközeli stadionja lett, olyan csodálatos környezetben, mely párját ritkítja egész Európában. A közvetlen szomszédságában található a 100 éves Víztorony, a körülötte kialakuló park és rendezvénytér, az állatkert, vidámpark, a gyógyfürdő és az új Aquaticum Strand, szálláshelyek, szabadtéri színpad, valamint a közeli sportcentrum olyan élménycsomagot és lehetőséget rejt magában, amely turisztikailag is vonzó célponttá teheti a városnak ezt a részét.

A létesítmény aszimmetrikus lelátója a maximális nézőszám elérését biztosítja. Az egykaréjos lelátó-kialakítás a funkcionális egyszerűségen túl az közösségi összetartozás érzetét is erősíti. A látványos szerkezeti és ésszerű funkcionális kialakítás miatt, a belső elrendezés világos és könnyen átlátható: a szurkolói érkezőszint, a parkszint, valamint a VIP-szintek jól elkülönülnek.

Nagyságát és modernségét igazolva, a stadion tekintélyes méretekkel rendelkezik az összes alkotóelemét tekintve: a labdarúgópálya mérete: 68×105 m, a VIP-szint 2.090 m2, a Sky-szint pedig 1.690 m2. A létesítmény 20.450 férőhellyel rendelkezik, a nézők számára – funkcionálisan – különböző szektorokat biztosít: debreceni szurkoló, B-közép és vendég-szurkolói szektor, VIP- és média ülőhelyek, páholyok, illetve akadálymentes ülőhelyek várják a látogatókat.

A Nagyerdei Stadion tervezői, megalkotói és üzemeltetői a létesítmény funkcionalitását, valamint a nézők teljes körű kiszolgálását és kényelmüknek biztosítását helyezték előtérbe. Ennek megfelelően, számos belső és külső helyiséggel biztosítják a látogatók komfortérzetét. A szektorok érkezési szintjén 16 büfé kínálatából választhatnak a szurkolók, a Loki Shop színes és kreatív termékei között mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb ajándékot.

A stadiont övező park gyönyörű növényállománya, a műemlékileg védett víztorony párosa – amely 2015 tavaszán szintén megújulva áll a látogatók rendelkezésére – egyedi atmoszférát kölcsönöz a területnek. Szépsége mellett a funkcionalitás is teret nyert a Nagyerdőn, az érkezési téren egy 300 férőhelyes mélygarázs került kialakításra.