OTP Bank Liga 2024/2025

OTP Bank Liga 2. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 3. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 4. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 5. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 6. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 7. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 8. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 9. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 10. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 11. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 12. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 13. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 14. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 15. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 1. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

ETO Park

OTP Bank Liga 25. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 26. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Városi Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Sóstói Stadion

VIP, SKYBOX

VIP-szint

A Nagyerdei Stadion nemcsak futballmérkőzések, hanem üzleti találkozók központja is egyben. Vendégeink elegáns környezetben szurkolhatnak kedvenc csapatuknak, miközben építhetik fontos üzleti kapcsolataikat is.

VIP-vendégeink részére két szint áll rendelkezésre, mely kiváló szórakozást nyújt partnerek, alkalmazottak, akár családok számára is az év bármelyik napján. Legyen az esküvő, workshop, előadás, konferencia, céges rendezvény vagy családi összejövetel, bármilyen eseményre megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb helységet a stadionban.

A VIP-szinten egy GOLD-terem, egy exkluzívan kialakított DVSC Business VIP-terem és egy Silver VIP-terem várja teljes körű kiszolgálással a vendégeket, a Sky-szinten pedig 23 db 10 fős páholy, valamint 2 db 22 fős Lounge áll rendelkezésre mindazok számára, akik kiemelt vendégként szeretnék átélni a stadion nyújtotta exkluzív lehetőségeket.

DVSC Business (120) VIP-terem

Futballmeccsre járni teljesen mást jelent manapság, mint évekkel ezelőtt. Nemcsak futballélményt nyújtunk, hanem olyan teljeskörű szolgáltatást, ami szurkolóként és üzletfélként is tökéletes szórakozást és kényelmet biztosít.

A Nagyerdei Stadion 2022. februárjában teljesen felújított és korszerűsített, elegáns bútorzattal ellátott, 400m2-es exkluzív rendezvényterme kiemelt események helyszínéül szolgál, saját privát 266 fős lelátóval.

A Business VIP-teremben megrendezett elegáns, privát események alkalmával vendégeink számára biztosítva van minden feltétel egy konferencia, tréning, workshop, előadás megtartására (szélessávú internetelérés, vetítővászon projektorral, hangtechnika), de személyre szabott catering szolgáltatást is nyújtunk.

Továbbá akadálymentes közlekedést, férfi és női mosdót, valamint a VIP-parkolóban parkolási lehetőséget is biztosítunk bérlőink részére.

A DVSC Business VIP-termének exkluzív szolgáltatásait a hazai és az idegenbeli mérkőzések alkalmával kizárólag a klub támogatói, szponzorai élvezhetik.

Silver VIP-terem

A stadion Silver VIP-terme szintén 400m2 alapterületű, saját 266 fős lelátóval rendelkezik.

Kiválóan alkalmas akár 250-300 fős rendezvények megtartására, egyedi igényekre szabva, kilátással a stadion zöld gyepére.

A Silver VIP-terem is alkalmas konferenciák, tréningek, céges események, bemutatók, előadások megtartására, amikhez minden feltétel rendelkezésre áll.

Skybox

A DVSC legfőbb partnerei nemcsak szurkolóként, de üzletfélként is nagyon fontosnak tartják, hogy egyedi helyszínen prémium szintű szolgáltatás társuljon az üzleti vacsorához, vagy akár kedvenc csapatuk mérkőzéséhez is.

Ebből kiindulva, a DVSC a szórakozás és a kényelem biztosítása érdekében egyéni design szerint alakítható páholyokat kínál, ahol minden az eleganciáról és a futballélményről szól. Ennek részeként prémium kiszolgálás és gasztronómiai élmény is társul a saját vállalati páholy mellé.

A 22db 10 fős és 1db 20fős, felső kategóriás, all inclusive ellátással is igénybe vehető páholy hosszabb távú, de akár egyszeri bérlésre is az ügyfelek rendelkezésére áll. Minden skybox-hoz privát lelátórész társul, így a vendégek saját páholyukban lévő kényelmes ülőhelyeikről szurkolhatnak.

A páholybérléshez tartozó szolgáltatások:

  • a stadionban megrendezésre kerülő mérkőzések, Karneváléj, yoUDay, valamint valamennyi egyéb, nyilvános stadionrendezvény megtekintése külön belépőjegy vásárlása nélkül
  • valamennyi naptári napon a páholy használatának biztosítása hivatalos rendezvénynapokon kívüli egyéb alkalmakkor is
  • a DVSC felnőtt férfi labdarúgócsapat hazai mérkőzéseinek alkalmával a GOLD VIP-terem használata és az ott nyújtott szolgáltatásoknak az igénybevétele
  • 2 db parkolóhely biztosítása a stadion VIP parkolójában a mérkőzések alkalmával
  • 10 db B2-es szezonbérlet a DVSC hazai mérkőzéseire
  • 20%-os mértékű kedvezmény a stadionban található DVSC Shop-ban
  • részvételi jogosultság a DVSC által szervezett exkluzív szponzori programokon

Lounge

A stadion Sky szintjének két szélén kialakított 22 fős exkluzív lounge-ok mérkőzések alkalmával és azokon kívül is alkalmasak kisebb rendezvények lebonyolítására csoportok, üzletfelek, baráti társaságok, vagy akár családok számára is. A lounge-hoz kapcsolódó egyedi erkélyen kialakított székekről a mérkőzés atmoszférája teljes mértékben átérezhető, a tágas kialakítású helyiség pedig elegáns berendezésével otthonos érzést biztosít az igénybe vevők számára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információkért keresse bizalommal munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Skybox bérlés esetén:
Nagy Noémi
nagy.noemi@dvsc.hu

VIP-terem és lounge bérlés esetén:
Héjja Melinda

rendezveny@nagyerdeistadion.hu