KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

9n 1ó 24p

OTP Bank Liga 18. forduló

16n 3ó 54p

OTP Bank Liga 19. forduló

23n 1ó 24p

OTP Bank Liga 20. forduló

30n 23ó 54p

OTP Bank Liga 21. forduló

38n 1ó 24p

OTP Bank Liga 22. forduló

43n 7ó 25p

OTP Bank Liga 23. forduló

50n 7ó 24p

OTP Bank Liga 24. forduló

57n 7ó 25p

OTP Bank Liga 25. forduló

71n 6ó 24p

OTP Bank Liga 26. forduló

78n 6ó 25p

OTP Bank Liga 27. forduló

85n 6ó 25p

OTP Bank Liga 28. forduló

92n 6ó 24p

OTP Bank Liga 29. forduló

99n 6ó 24p

OTP Bank Liga 30. forduló

103n 6ó 25p

OTP Bank Liga 31. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Mezőkövesdi Stadion
106n 6ó 25p

OTP Bank Liga 32. forduló

113n 6ó 25p

OTP Bank Liga 33. forduló

Naptárba
Jegyvásárlás
Új Hidegkúti Nándor Stadion

Jegy és Bérlet

Megvásárolhatók a tavaszi bérletek!

A Lokira 8 hazai bajnoki vár, csapatunk a Kisvárdát, a Mezőkövesdet, az MTK-t, az Újpestet, a Zalaegerszeget, a Gyirmótot, a Mol Fehérvárt és a Puskás Akadémiát fogadja májusig.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a félszezonra szóló bérletek kizárólag a DVSC Shopban kaphatók február 27-ig, az MTK elleni meccsünkig!

Jegyek és bérletek a DVSC hazai mérkőzéseire – 2021/2022

Klubunk július 12-én, hétfőn 10 órától megkezdte a 2021-2022-es idényre szóló bérletek árusítását, melyek nemcsak a hazai OTP Bank Liga-beli bajnoki mérkőzésekre lesznek érvényesek, hanem a Magyar Kupa-találkozókra is.

A bérletértékesítés augusztus 21-ig, a ZTE elleni, második hazai bajnoki mérkőzésig tart.

Helyfoglalás az előző szezonos bérleteseknek: a 2020/2021-es szezonban bérlettel rendelkező szurkolók az első hazai bajnoki mérkőzésig (DVSC-Újpest FC, augusztus 7.) válthatják meg bérleteiket az előző szezonban foglalt helyükre.

DVSC-bérletet újítani lehet online (www.nagyerdeistadion.hu), a DVSC Shopban és a stadion pénztáraiban. Az online felületen a belépés után a bérletújításra kell kattintani, aki nem boldogul, az a jegy@nagyerdeistadion.hu e-mail címen kérhet segítséget.

Új DVSC-bérletet vásárolni és a kedvezményeket érvényesíteni csak személyesen lehet a DVSC Shopban vagy a stadion pénztáraiban (10-18 óra között).

Kompenzáció a zárt kapus mérkőzések miatt!

Azon szurkolóink, akik az új, immár NB I-es idényre is megváltják állandó belépőjüket, a 2020/21-es bérleteik értéke felének megfelelő összeggel kevesebbet kell fizetniük a 2021/22-es bajnokságra szóló ugyanolyan kategóriájú bérletekért.

Aki nem bérletárusításra szeretné igénybe venni a kompenzációját a tavalyi bérletből, szeptembertől tudja érvényesíteni a kedvezményét a Loki-shopban.

Figyelem, több kedvezményes lehetőséggel is élhetnek a szurkolók, de a kedvezmények nem halmozhatók!

Kedvezmény a családoknak

A családtagok a Nagyerdei Stadion A1 és A5 szektoraiba szóló családi bérleteket válthatnak. Legalább egy szülő vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válthat ilyen bérletet. A családi kapcsolat bemutatása miatt ezek a bérletek a Nagyerdei Stadion pénztáraiban vásárolhatók meg.

Nyugdíjaskorú szurkolóink éves ill. féléves belépőt, valamint külön meccsjegyet válthatnak, kizárólag nyugdíjas igazolvány felmutatásával a C2-C6 szektorok bármelyikébe.

Új kedvezményes bérletkategóriák:

Stadionkártyával rendelkező szurkolóink a kártya felmutatásával 10% kedvezményben részesülnek az éves bérletből (kivéve a helyszínen újonnan kiváltott stadionkártya).

Akik a DVSC női kézilabda csapatának következő bajnoki idényére is váltanak éves belépőt, 5% kedvezményben részesülnek.

Azon szurkolóink, akik stadionkártyával és női kézilabda bajnokságra szóló bérlettel is rendelkeznek, 15%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy bérletvásárláskor csak egy típusú kedvezmény vehető igénybe, a kedvezmények nem halmozhatók!

Fontos, a jelenleg hatályos szabályozás szerint a mérkőzéseket továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni!!!

A 2011. július 01. után született gyermekek díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzéseket. Számukra nem kell tiszteletjegyet váltani a pénztárakban, elég a beléptetőkapuknál a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány felmutatása.

A mozgáskorlátozott szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a DVSC találkozóit, bérletet nem kell váltaniuk. Egy fő kísérőjük mérkőzésenként 1.000 forintos belépővel tud bejutni a stadionba, amit csak a pénztárakban lehet kiváltani.

A DVSC hazai normál biztonsági kockázatú találkozóira a jegyvásárláshoz nem szükséges regisztráció.

Kedvezmények a bérlethez és napijegyhez:

A DVSC hazai mérkőzéseire érkező Loki-drukkerek ingyen utazhatnak a DKV villamos, autóbusz és troli járatain a kezdősípszó előtti, és a lefújás utáni három órában a Loki-meccsre jogosító bérletük vagy jegyük felmutatásával. A tömegközlekedési eszközök használatával elkerülhetők a parkolási gondok. Meccsnapokon egyre többen veszik igénybe a DKV járatait, amelyek ingyenesek és kényelmesek.

Ugyancsak a meccs napján, a DVSC-bérletek és napijegyek jelentős kedvezményre jogosítják tulajdonosaikat a Debreceni Állatkertbenés Vidámparkban, ahol egy fő és egy kísérő 25%-os engedményben részesül.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

0 - 0
2 - 0
2 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink