KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Jegy és Bérlet

Még megvásárolhatók a tavaszi bérletek, a mérkőzések látogatásához védettségi igazolvány már nem szükséges!!!!

A Lokira 5 hazai bajnoki vár, csapatunk az Újpestet, a Zalaegerszeget, a Gyirmótot, a Mol Fehérvárt és a Puskás Akadémiát fogadja májusig.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a félszezonra szóló bérletek kizárólag a DVSC Shopban kaphatók március 13-ig!

Jegyek és bérletek a DVSC hazai mérkőzéseire – 2021/2022

Klubunk július 12-én, hétfőn 10 órától megkezdte a 2021-2022-es idényre szóló bérletek árusítását, melyek nemcsak a hazai OTP Bank Liga-beli bajnoki mérkőzésekre lesznek érvényesek, hanem a Magyar Kupa-találkozókra is.

Helyfoglalás az előző szezonos bérleteseknek: a 2020/2021-es szezonban bérlettel rendelkező szurkolók az első hazai bajnoki mérkőzésig (DVSC-Újpest FC, augusztus 7.) válthatják meg bérleteiket az előző szezonban foglalt helyükre.

DVSC-bérletet újítani lehet online (www.nagyerdeistadion.hu), a DVSC Shopban és a stadion pénztáraiban. Az online felületen a belépés után a bérletújításra kell kattintani, aki nem boldogul, az a jegy@nagyerdeistadion.hu e-mail címen kérhet segítséget.

Új DVSC-bérletet vásárolni és a kedvezményeket érvényesíteni csak személyesen lehet a DVSC Shopban vagy a stadion pénztáraiban (10-18 óra között).

Kompenzáció a zárt kapus mérkőzések miatt!

Azon szurkolóink, akik az új, immár NB I-es idényre is megváltják állandó belépőjüket, a 2020/21-es bérleteik értéke felének megfelelő összeggel kevesebbet kell fizetniük a 2021/22-es bajnokságra szóló ugyanolyan kategóriájú bérletekért.

Aki nem bérletárusításra szeretné igénybe venni a kompenzációját a tavalyi bérletből, szeptembertől tudja érvényesíteni a kedvezményét a Loki-shopban.

Figyelem, több kedvezményes lehetőséggel is élhetnek a szurkolók, de a kedvezmények nem halmozhatók!

Kedvezmény a családoknak

A családtagok a Nagyerdei Stadion A1 és A5 szektoraiba szóló családi bérleteket válthatnak. Legalább egy szülő vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válthat ilyen bérletet. A családi kapcsolat bemutatása miatt ezek a bérletek a Nagyerdei Stadion pénztáraiban vásárolhatók meg.

Nyugdíjaskorú szurkolóink éves ill. féléves belépőt, valamint külön meccsjegyet válthatnak, kizárólag nyugdíjas igazolvány felmutatásával a C2-C6 szektorok bármelyikébe.

Új kedvezményes bérletkategóriák:

Stadionkártyával rendelkező szurkolóink a kártya felmutatásával 10% kedvezményben részesülnek az éves bérletből (kivéve a helyszínen újonnan kiváltott stadionkártya).

Akik a DVSC női kézilabda csapatának következő bajnoki idényére is váltanak éves belépőt, 5% kedvezményben részesülnek.

Azon szurkolóink, akik stadionkártyával és női kézilabda bajnokságra szóló bérlettel is rendelkeznek, 15%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy bérletvásárláskor csak egy típusú kedvezmény vehető igénybe, a kedvezmények nem halmozhatók!

A 2011. július 01. után született gyermekek díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzéseket. Számukra nem kell tiszteletjegyet váltani a pénztárakban, elég a beléptetőkapuknál a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány felmutatása.

A mozgáskorlátozott szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a DVSC találkozóit, bérletet nem kell váltaniuk. Egy fő kísérőjük mérkőzésenként 1.000 forintos belépővel tud bejutni a stadionba, amit csak a pénztárakban lehet kiváltani.

A DVSC hazai normál biztonsági kockázatú találkozóira a jegyvásárláshoz nem szükséges regisztráció.

Kedvezmények a bérlethez és napijegyhez:

A DVSC hazai mérkőzéseire érkező Loki-drukkerek ingyen utazhatnak a DKV villamos, autóbusz és troli járatain a kezdősípszó előtti, és a lefújás utáni három órában a Loki-meccsre jogosító bérletük vagy jegyük felmutatásával. A tömegközlekedési eszközök használatával elkerülhetők a parkolási gondok. Meccsnapokon egyre többen veszik igénybe a DKV járatait, amelyek ingyenesek és kényelmesek.

Ugyancsak a meccs napján, a DVSC-bérletek és napijegyek jelentős kedvezményre jogosítják tulajdonosaikat a Debreceni Állatkertbenés Vidámparkban, ahol egy fő és egy kísérő 25%-os engedményben részesül.

Legutóbbi mérkőzések eredményei

Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 21/22

3 - 0
1 - 1
0 - 1

Irány a DVSC Webshop!

shop.dvsc.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Támogatóink és szponzoraink