OTP Bank Liga 2023/2024

MOL Magyar Kupa

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Jegy és Bérlet

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓ A 2023/2024-es BAJNOKI SZEZONRA

TAVASZI BÉRLETEK

December 1-től, pénteken 10 órától a klubkártyával rendelkezők számára online, a nagyerdeistadion.hu-n, illetve mindenki más részére személyesen a DVSC Shopban megvásárolhatók a tavaszi bérletek, amelyek 2024. február 29-ig lesznek elérhetők. Az állandó belépők 9 hazai bajnoki, illetve az első MOL Magyar Kupa-mérkőzésre (DVSC-FTC) érvényesek.

Kedvezményes bérletkategóriák:

Családi bérletetek: az egymással egyenes ági kapcsolatban lévő családtagok a stadion A1 és A5 szektoraiba válthatnak családi bérletet. Legalább egy szülő vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válhat ilyen bérletet.

Nyugdíjas bérlet: a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők a stadion C-szektoraiba válthatnak kedvezményes bérletet.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy új bérletet vásárolni és a kedvezményeket érvényesíteni csak személyesen van lehetőségük!

RANGADÓ BÉRLET

A 2023/2024-es szezontól szurkolóinknak lehetőségük van rangadó bérlet vásárlására, mely kizárólag az FTC, Újpest FC, DVTK és a Fehérvár elleni, összesen 6 hazai bajnoki mérkőzésre érvényes! Ezeket a bérleteket személyesen és online is meg lehet vásárolni.

JEGYEK

DVSC – FTC kombinált jegy

A DVSC csapata bajnoki- és kupamérkőzésen is vendégül látja a Ferencvárost februárban. Elérhető egy olyan kedvezményes kombinált jegy is, amely mindkét FTC elleni mérkőzésre érvényes:

Bajnoki- és kupamérkőzések jegyárai:

Hat éves kor alatt ingyenes a belépés a mérkőzésekre, azonban aki helyjegyet szeretne váltani gyermeke részére, ezt megteheti ingyenes közreműködői jegy kiváltásával a pénztárakban.

Kerekesszékes szurkolók részére: az egészségromlásuk által kerekesszékbe kényszerített szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a DVSC találkozóit. Egy fő kísérőjük mérkőzésenként 1.000 forintos belépővel tud bejutni a stadionba, amit csak a pénztárakban lehet kiváltani.

DVSC Shop nyitvatartása:

Hétfő-Péntek: 14-18 óráig
Szombat: 10-15 óráig
Vasárnap: zárva