OTP Bank Liga 2022/2023

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Mezőkövesdi Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

ZTE Aréna

OTP Bank Liga 29. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 30. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 31. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 32. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 33. forduló

Nagyerdei Stadion

Jegy és Bérlet

Január utolsó hétvégéjén kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2022/2023-as bajnokságának tavaszi szezonja. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy már megvásárolhatók a hátralévő 9 hazai mérkőzésünkre szóló féléves belépők!

Az online értékesítés már zajlik a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, melyen csak az tud bérletet vásárolni, aki rendelkezik stadionkártyával.

Személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban kizárólag nyitvatartási időben, minden szerdán és pénteken 14 és 18 óra között van lehetőség a bérletek vásárlására.

Ha az online vásárlás során bármilyen probléma felmerül, szurkolóink a jegy@nagyerdeistadion.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

Kedvezményes bérletek:

  • Családi bérlet: az egymással egyenes ági kapcsolatban lévő családtagok a Nagyerdei Stadion A1 és A5 szektoraiba szóló családi bérleteket válthatnak. Legalább egy szülő vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válthat ilyen bérletet. A családi kapcsolat bemutatása miatt ezek a bérletek a DVSC Shopban vásárolhatók meg.
  • Nyugdíjas bérlet: csak éves bérletet lehet vásárolni a C2-C6 szektorokba, kizárólag nyugdíjas igazolvány felmutatásával a pénztárakban.

Mozgáskorlátozott személyek számára: az egészségromlásuk által kerekesszékbe kényszerített szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a DVSC találkozóit, bérletet nem kell váltaniuk (A2 szektor). Egy fő kísérőjük mérkőzésenként 1.000 forintos belépővel tud bejutni a stadionba, amit csak a pénztárakban lehet kiváltani.

Korkedvezmény változás!

Ettől az idénytől kezdve 10 éves kor helyett 6 éves korig lehet díjmentesen megtekinteni a mérkőzéseket! 6-14 éves kor között gyermekjegyet lehet vásárolni, ami egységesen minden szektorba (kivéve VIP) 1.000 forintba kerül.

Gyermek VIP-jegy és bérlet

Szeretnénk felhívni kedves VIP-vendégeink figyelmét, hogy a korkedvezmény változás a VIP szektorra is érvényes. Hat éves kor alatt a gyermek díjmentesen beléphet a VIP szektorokba, azonban 6-14 éves kor között gyermek VIP-bérletet, valamint gyermek VIP-jegyet szükséges váltani.

Bérletárak a 2022/2023-as tavaszi szezonban:

Jegyárak a 2022/2023-as szezonban: