OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

2020 óta nem volt ilyen: érdekességek a Loki-FTC meccs margójára

Nem mindennapi tett volt a Loki részéről az FTC vasárnapi legyőzése, amit az is bizonyít, hogy a zöld-fehérek először veszítettek pontokat a mostani bajnoki idényben idegenben, Debrecenben lett oda a százszázalékos mérlegük. Szinte hihetetlen, de a Ferencváros a debreceni zakó előtt másfél éve (!), 2020. június 23-án veszített utoljára vendégként az OTP Bank Ligában.

A DVSC 2019. február 16. óta először nyert a Ferencváros ellen, a két időpont között lejátszott hat mérkőzésen kivétel nélkül a zöld-fehérek győztek. A mieink Joan Carrillo irányításával először nyertek, csapatunk másodszor zárta kapott gól nélkül a mostani idényben a bajnoki mérkőzését, a Gyirmót elleni volt az első (5-0).

Szintén érdekesség, hogy Tischler Patrik már 62 gólt szerzett eddig az élvonalban, de az FTC ellen most először talált be, korábban nem volt eredményes a fővárosi zöld-fehérek ellen. Remek győzelmével a Loki edzőt is buktatott, hiszen a debreceni vereség Peter Stöger állásába került, a Ferencváros vezetősége hétfőn felbontotta az osztrák szakember szerződését.