OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Galéria! Legyőzték a Nyíregyházát az U19-esek

Különböző okok miatt csak két DLA-együttes vívott tétmérkőzést a hétvégén. Az U19-esek szombaton a Nyíregyházát fogadták a pallagi edzőcentrumban, természetesen zárt kapu mögött. A Szalánczi-csapat értékes győzelmet aratott a szomszédvár együttese ellen, 2-1-re nyerni tudott.

Az U16-osok a tabellán második Honvéd otthonában látogattak, és szoros meccsen 1-0 arányú vereséget szenvedtek.

Eredmények.

U19. DVSC-DLA-Nyíregyháza 2-1 (1-0). DVSC-DLA: Ecsegi – Mező, Lipcsei, Sápi, Girdán, Farkas (Sustyák, 74.), Zahuczky, Kovács G., Tordai, Kincses (Kozma, 60.), Jánovszki (Gyulai, 87.). Gól: Girdán (40.), Kozma (74.). Szalánczi Tamás vezetőedző a debsport.com-nak így értékelt: Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, nyomást tudtunk gyakorolni ellenfelünkre. Sokadik helyzetünket gólra tudtuk váltani, a félidő hajrájában megszereztük a vezetést. Szünet után kicsit bennmaradtunk az öltözőben, egy védekezési hibát kihasznált a Nyíregyháza és egyenlített, de sikerült újra gólt lőni. Úgy érzem, a mérkőzés összképe alapján megérdemelten szereztük meg a három pontot, egy jó erőkből álló Nyíregyházát sikerült legyőznünk.

U16. Budapest Honvéd-MFA-DVSC-DLA 1-0 (1-0). DVSC-DLA: Erdélyi – Mikuljuk, Kokovai, Kosztyák (Szabó M., 91.), Vaskó, Horváth-Gaudi, Doktor (Bucsák, 72.), Horváth Z. (Arany, 34.), Karakas (Bökönyi, 91.), Batai (Harsányi, 46.), Szakács. Garamvölgyi Péter vezetőedző a meccs után a debsport.com-nak nyilatkozott: Az első félidőben gyámoltalanul játszottunk. A második félidőben feljavult a teljesítményünk, sokkal kezdeményezőbben, bátrabban futballoztunk. Ígéretes támadásokat vezettünk, voltak lehetőségeink, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy kontrákból ellenfelünknek is voltak helyzetei. Sajnos az idei bajnokságban nem tudunk folyamatosan játszani, két-három hetente lépünk pályára, s ez biztos, hogy nincs jó hatással a teljesítményre.

Fotók: Kovács Péter