OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kiütéssel nyerték a rangadót az U14-esek

Az U16-os és az U17-es együttes az Illés Akadémiát fogadta szerdán a pallagi edzőcentrumban, a mérleg egy sima győzelem és egy szoros vereség.

Az országos bajnokságot vezető U14-es csapat a Honvéd ellen meccselt szerdán Pallagon, s ez vérbeli rangadó volt, hiszen a 2. helyezett látogatott a cívisvárosba. A debreceniek hozták a formájukat, 5-0-ra nyertek!

Eredmények.

U17. DVSC-DLA-Illés Akadémia 1-2 (1-0). DVSC-DLA: Engedi K. – Fábián, Sipos (Kardos), Lénárt, Karmacsi, Tóth B. (Pinczés), Székelyhidi, Nagy R., Kovács M., Gomes (Lázók), Hegedűs. Gól: Hegedűs (4.). Szűcs János vezetőedző így értékelt a debsport.com-nak: Tökéletesen kezdtük a mérkőzést, az elején sikerült megszereznünk a vezetést. A félidő közepétől kicsit átvettük az Illés csapkodó játékát, mely folytatódott a második félidőben is. Ellenfelünk fordított, mely után mentünk előre becsülettel, küzdöttek a fiúk, de mentálisan elfáradtunk a végére. Csalódottak vagyunk, de idén lesz még egy mérkőzésünk, a Honvéd ellen javíthatunk.

U16. DVSC-DLA-Illés Akadémia 3-0 (1-0). DVSC-DLA: Csapó – Mikuljuk (Takács, 64.), Kosztyák, Vaskó (Bökönyi, 73.), Harsányi, Karakas (Szabó M., 73.), Batai, Kokovai, Doktor (Arany, 80.), Horváth-Gaudi (Sztankó, 64.), Szakács. Gól: Szakács (3.), Karakas (56., 69.). Garamvölgyi Péter vezetőedző így nyilatkozott a debsport.com-nakÖrülök, hogy sikerült győzelemmel búcsúznunk az idei évtől, úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, azokat a játékelemeket, melyeket gyakoroltunk, viszont láttam a pályán. A fiúk nagy akarattal és fegyelmezetten futballoztak, egyéni és csapatszinten jó teljesítményt nyújtottak. Gratulálok a játékosoknak, büszke vagyok rájuk!

U14. DVSC-DLA-Budapest Honvéd MFA 5-0 (3-0). DVSC-DLA: Lipóczi (Csontos, 71.) – Bernáth, Gergely (Kiss Z., 71.), Patai, Bartha (Lovas, 57.), Bodnár, Szabó M. (Kristóf, 57.), Tóth B., Komlósi, Balogh M. (Kovács B., 71.), Nagy M. (Grassi, 61.). Gól: Balogh M. (23.), Patai (25.), Szvétek (38., öngól), Nagy M. (61.), Lovas (77.). A karanténba került Kolozsi Gergő vezetőedző nem lehetett ott a mérkőzésen, de értékelt a debsport.com-nakItthon, interneten keresztül követtem az eseményeket. Ezen a találkozón kollégám, Joó Zsolt irányította a csapatot, de folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Egy jó, még veretlen csapatot sikerült megfelelő taktikával, jó játékkal legyőznünk, nagyon tetszett, amit láttam. Úgy gondolom, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak, valamint szeretném megköszönni Joó Zsoltnak a segítségét.

Fotók: Kovács Péter