OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Sínen vagyunk! Elindult a Loki-villamos

A piros-fehérbe öltöztetett szerelvényen a DVSC kézilabda- és labdarúgócsapatának címerei mellett szurkolói életképek és játékosportrék láthatóak. A dekoráció kivitelezését a Komáromi Kreatív Kft. végezte.

A villamost első útja előtt sajtóesemény keretében mutatták be szombaton, amelyen részt vett többek között Kósa Lajos, a DVSC Egyesület elnöke, országgyűlési képviselő, Barcsa Lajos, Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere, Szabó Péter, a Schaeffler-FAG Magyarország ügyvezetője, a DVSC Futball Zrt. igazgatótanácsának elnöke és Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft, ügyvezetője is.

A villamos oldalán olvasható „Együtt a győzelembe!” felirat az összefogást és az összetartást jelképezi. A két csapat mögött ugyanaz a szurkolói bázis áll, amikor erre van lehetőség, a játékosok kölcsönösen járnak egymás mérkőzéseire, szurkolnak egymás sikeréért.

 A különleges látványt nyújtó, új köntösbe öltöztetett villamos reményeink szerint még közelebb hozza majd szurkolóinkat a két csapathoz, amire a jelenlegi „zárt kapus” időszakban nagy szükség van. Mostantól utazás közben bárki felidézheti rajongását kedvenc sportklubja iránt.

Fotó: Derencsényi István