OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

DVSC II: tisztes helytállás az éllovas ellen

Nem ígérkezett könnyűnek a DVSC II. Tiszakécske elleni NB III-as bajnoki mérkőzése, melyet a DEAC-pályán ragyogó napsütésben rendeztek szombat délután.

Az éllovas, 65 pontos Tiszakécske annak a kis Lokinak volt az ellenfele, amely elmúlt három bajnoki meccsét egyaránt 1-0-ra elveszítette, így Szatmári Csabáék mindenképp javítani szerettek volna.

Komoly lehetőség nélkül zajlott le a találkozó első negyedórája, melyben egyik fél sem veszélyeztetett. A mezőnyjátékot a 23. percben a vendégek vezető találata törte meg, ám ekkor nem sokan gondolták, hogy nem születik több gól a mérkőzésen. Két harcos, agresszívan futballozó gárda találkozott egymással, a meccsből pedig a rutinosabb vendégek jöttek ki jobban.

Szatmári Csaba együttese zsinórban negyedik mérkőzését veszítette el 1-0-ra, így érthető módon csalódottan nyilatkozott a lefújás után: – Mindent megtettünk, hogy Debrecenben tartsuk a három pontot, de sajnos ezúttal is egyetlen gól döntött, most sem a mi javunkra. Úgy gondolom, tisztesen helyt álltunk a listavezető Tiszakécske ellen. További sok sikert kívánok nekik.

Nincs megállás, a kis Loki a jövő hétvégén a tabella 6. helyén álló Balassagyarmat otthonában vendégszerepel.

NB III Keleti csoport, 26. forduló

DVSC II. – Tiszakécske 0–1 (0-1)

DVSC II: Hrabina – Füzfői (Kozma, 75.), Gellén, Kovács R., Jankleic – Balla, Szabó Á. (Juhász, 80.) – Gyönyörű, Girdán (Tomol, 80.), Maruscsák (Tordai, 75.) – Simon