OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Hét gól a kis Loki idei első edzőmeccsén

Lejátszotta a nyár első felkészülési mérkőzését a Szűcs János vezette kis Loki, amely a hét elején kezdte meg az alapozást az augusztusi, harmadosztályú rajtra. A DVSC második csapata szombat délelőtt a városi rivális, szintén NB III Keleti csoportban szereplő DEAC-ot fogadta a DVSC Labdarúgó Akadémián.

Nem sokáig kellett várni a mérkőzés első góljára, a 2. percben egy büntetőből Bereczki szerezte meg a vezetést az egyetemi gárdának. A gyors találat után kiegyenlítetté vált a játék, ám a 37. percben egy védelmi hibát ismét Bereczki használt ki, így már kettővel ment a kis Loki ellenfele. Még a szünet előtt jött a szépítés, egy jobbról érkező szabadrúgás utáni kavarodásból végül egy DEAC-védőről vágódott a hálóba a labda.

A szünetben sort cserélt Szűcs János, aki több fiatal játékosnak is bizalmat szavazott. Jól kezdtük a második játékrészt, kapufát is lőttünk, ám az 57. percben Bereczki talált be harmadik alkalommal, majd nem sokkal később Bidzilya góljával módosult 1-4-re az állás.

A hajrára nagyobb fokozatra kapcsolt a kis Loki, melynek meg is lett az eredménye: előbb Kalafat fejelt gólt egy jobbról érkező szabadrúgásból, majd a 86. percben Balla Mátyás szerzett szépségdíjas találatot jó 20 méterre a kaputól. Újabb gól már nem esett, 4-3-as DEAC-győzelemmel ért véget az összecsapás.

Edzőmeccs

DVSC II. – DEAC 3–4 (1-2)

DVSC II: I. félidő: Hrabina – Tordai, Kovács R., Kovács G., Füzfői – Talpalló, Szabó Á., Sárosi, Tóth A. – Juhász, Sármány. II. félidő: Ecsegi – Tordai (Sárosi, 57.), Mező, Gellén, Fábián – Maruscsák, Balla, Farkas, Kalafat – Kerekes, Kenderesi

Gól: 0-1 Bereczki (2.), 0-2 Bereczki (37.), 1-2 Rauf (öngól, 40.), 1-3 Bereczki (57.), 1-4, Bidzilya (63.), 2-4 Kalafat (72.), 3-4 Balla (86.)