OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Fontos győzelmet aratott a kis Loki

A sereghajtó Törökszentmiklós ellen folytatta szereplését a DVSC második csapata vasárnap délután az NB III Keleti csoportban.

Hazai pályán természetesen a három pont megszerzése volt a fő célja a Szűcs János vezette kis Lokinak, amely jól kezdett, ám a meccs első periódusában nem tudott komoly lehetőséget kialakítani. A 18. percben első zicceréből megszerezte a vezetést ellenfelünk, Pataki Zoltán a kifutó Hrabina Alex felett lőtt a hálóba. A bekapott találat után Pintér Ádám, Gyönyörű Gergő és Balla Mátyás is veszélyeztetett, de hol a törökszentmiklósi kapus, hol a védők voltak résen.  

Gyönyörű lehetőségével indult a második játékrész, támadónk 20 méterről tekert a vendég kapus kezébe. A 68. percben ismét a végig agilisan és lelkesen futballozó Gyönyörű volt a főszereplő, akinek balról érkező beadását Sármány lőtte kapu fölé 8 méterről. A 78. percben büntetőhöz jutott a Törökszentmiklós, ám a csapatkapitány által elvégzett tizenegyes a lécen csattant, a kipattanó utáni fejest pedig Hrabina fogta biztosan.

Ezt követően megváltozott a játék képe, hatalmas erőket mozgósítottunk a pontszerzés érdekében, amely össze is jött: a 84. percben előbb Gyönyörű Gergő egyenlített büntetőből, majd a hosszabbítás első percében a csereként beálló Sármány Kristóf bombázott közelről a hálóba, így nagyon fontos, 2-1-es sikert arattunk.

NB III Keleti csoport 11. forduló

Nagyerdei Stadion, 100 néző. Vezette: Molnár.

DVSC II. – Törökszentmiklósi FC-Veternier 2–1 (0-1)

DVSC II: Hrabina – Lénárt (Fábián, 69.), Baranyai, Kovács R., Kovács G., Füzfői (Simon, 69.) – Gyönyörű, Balla (Székelyhidi, 79.), Farkas – Pintér (Talpalló, 79.), Kenderesei (Sármány, 46.)

Gól: 0-1 Pataki (18.), 1-1 Gyönyörű (84., büntetőből), 2-1 Sármány (91.)