OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Vitelki Zoltán: Dominálni szeretnénk az Újpest ellen

Csapatunk az Újpest ellen lép pályára szombaton este a Nagyerdei Stadionban. Honlapunknak a DVSC vezetőedzője, Vitelki Zoltán nyilatkozott, aki első bajnoki találkozójára készül a Loki kispadján. A tréner a felkészülésről és természetesen a lila-fehérek elleni rangadóról is beszélt.

– Szeretnénk kialakítani egy játékot, amely jellemző a DVSC-re, a tréningeket is ennek fényében alakítottuk ki a stábbal. Az intenzív edzésmunka híve vagyok, szeretem, ha a játékosok már a foglalkozásokon is olyan szituációkba kerülnek, mint majd a mérkőzéseken. A fizikai és taktikai tényezőkre egyaránt nagy figyelmet fordítottunk, remélem, ezzel a későbbiekben sem lesz probléma – nyilatkozta a DVSC vezetőedzője, Vitelki Zoltán. – Nagyon várjuk az Újpest elleni nyitányt. Van egy elképzelésünk, mit játszanak a lila-fehérek, de csak annyit foglalkoztunk velük, ami kötelező jelleggel szükséges. Stabil csapatról beszélünk, de dominálni szeretnénk, hogy a lefújás után elégedetten mehessenek haza a Loki-szurkolók.

Megvásárolhatók a belépők az Újpest FC elleni szezonnyitóra online és a DVSC Ajándékboltban, emellett kaphatók a tavaszi szezonra szóló bérletek is!

HB