OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Szombaton Zalaegerszegen játszik a DVSC

Igen hosszú út vár a DVSC labdarúgócsapatára, amely november 30-án, szombaton 15.45 órától az újonc Zalaegerszeg otthonában vendégszerepel az OTP Bank Liga 14. fordulójában.

A nyolc év után ismét az élvonalban futballozó, jelenleg a tabella 11. helyén álló zalaiak kétszer nyertek eddig, ötször játszottak döntetlent, míg hat alkalommal szenvedtek vereséget az idei kiírásban.

A legutóbbi mérkőzésükön vasárnap este a Ferencvárossal csaptak össze a Groupama Arénában, ahol bátor és harcos játékos mutattak. Igaz, 3-2-es vereséget szenvedtek a zöld-fehérektől, de végig meccsben voltak és több nagy lehetőséget is kidolgoztak a kilencven perc során.

A két gárdának a szombati lesz az 57. egymás elleni összecsapása az élvonalban. Az örökmérleg 30 debreceni és 14 zalaegerszegi győzelmet mutat, döntetlen 12 alkalommal született. A gólkülönbség 99-81 a Loki javára.

A DVSC és a ZTE az OTP Bank Liga 3. fordulójában találkozott egymással legutóbb. A Nagyerdei Stadionban rendezett meccs a két fél korábbi összecsapásaihoz hasonlóan akkor is gólzáport hozott, ugyanis a Loki 3-2-re győzte le a kék-fehéreket. A Loki góljait Nikola Trujic, Szécsi Márk és Haruna Garba szerezte, míg a Zalaegerszegből Bedi Bence és Nikola Mitrovic talált be.

Ami minket illet, sajnos nem vagyunk jó formában, ráadásul nem alakult jól a legutóbbi találkozónk sem, melyen a Kisvárda otthonában 1-0-s vereséget szenvedtünk. A ZTE ellen fontos lenne egy jó eredményt elérni, hogy elkezdjünk felzárkózni a tabellán.

A szombaton 15.45 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.  

HB