OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Négygólos győzelem az edzőmeccsen

A DVSC mai első felkészülési mérkőzését a román másodosztályban szereplő Nagyvárad (Luceafarul Oradea) ellen játszotta a pallagi edzőközpontban. Már az 5. percben vezetést szereztünk, Takács Tamás remek passzát Damásdi Alex 13 méterről lőtte a kapuba. A 11. percben növelte előnyét a Loki: Tőzsér jobb oldali szöglete után kis kavarodás alakult ki középen, Kinyik beadását végül Szatmári Csaba fejelte a hálóba. Ezután is nagy fölényben futballoztunk, helyzeteket dolgoztunk ki, de a szünetig újabb gól nem esett.

A 61. percben született meg a harmadik Loki-találat: Tőzsér jobbról átívelte a labdát a túloldalra, Takács Harishoz passzolt, ő pedig közelről a kapuba továbbította a labdát. Később is voltak nagy helyzeteink, Takács Tamás többször ziccerbe került, és a 79.percben végül gólt is szerzett: Haris ugratta ki Damásdit, aki jobb oldalon felvitte a labdát, majd középre adott, Takács pedig egy méterről a hálóba passzolt, ezzel lett 4-0.

Edzőmeccs
DVSC – Nagyvárad (Luceafarul Oradea) 4-0 (2-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Takács J.
DVSC: Nagy S. (Kovács P. 75.) – Bényei (Pávkovics 60.), Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Damásdi, Tőzsér (Kusnyír 60.), Haris, Bódi – Szécsi, Takács
Gól: 1-0 Damásdi (5.), 2-0 Szatmári (11.), 3-0 Haris (61.), 4-0 Takács (79.)

Teljes meccs