OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Herczeg András átvette az év edzőjének járó díjat

Mint ismert, a több fordulón és közel egy hónapon át tartó szavazás után kiderült, hogy a Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online játékában a Napló munkatársainak döntése értelmében Herczeg András lett az év legnépszerűbb edzője.

A DVSC mestere csütörtökön a Hotel Óbester lovagétteremben tartott ünnepségen a Napló főszerkesztőjétől, Boros Norberttől vette át a díjat. – Nagyon szépen köszönöm az elismerést, minden hasonló díj jólesik az embernek – fogalmazott Herczeg András. – Nyilván ez a srácoknak is szól, és nagyon büszke vagyok erre. Sok fiatal, helyi kötődésű labdarúgó játszik a gárdában, ez szerintem szimpatikus a szurkolóknak. A srácok bizonyították, hogy van bennük fantázia és kurázsi, ezért is szerepelhettek jól az elmúlt esztendőben. Szeretnénk idén is tartani minimum ezt a szintet – mondta vezetőedzőnk a Hajdú-bihari Naplónak.

A tréner mellett csapatunk fiatal belső védőjét, Ujvárosi Ádámot is díjazták, aki az utánpótláskorú fiúk között lett a legnépszerűbb.

Ádám elmondta, örül, hogy sikerült az első helyre befutnia és megtiszteltetés számára ez a díj. Nagyon köszöni a szüleinek és a rokonainak, hogy sok helyen megosztották a voksolás tényét. Továbbá keményen dolgozik azért, hogy alapemberré váljon a Lokiban és bízik benne, hogy az idei U19-es Eb-részvétel is hozzásegíti majd ehhez.

Fotó: haon.hu 

HB