OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Nincs regisztráció az Újpest ellen!

Az őszi szezon végére a képzeletbeli dobogó harmadik helyére fellépett Loki a télből fejest ugrik a tavaszi idénybe, hiszen már február 2-án, az Újpest elleni hazai meccsen szeretné gyarapítani pontjainak számát. A lila-fehérek elleni rangadóra január 23-tól, szerdától kaphatók belépőjegyek a DVSC Shopban és online a nagyerdeistadion.hu weboldalon.

S amit a drukkerek közül sokan reméltek, bekövetkezett; a DVSC Újpest elleni mérkőzése nem regisztráció köteles, sőt valószínűleg a hazai összecsapások többsége sem lesz az!

Mivel azonban egy korábbi büntetés miatt a nyitó meccsen a B5 és B6 szektorok zárva lesznek, helyettük a B1-B4, valamint a B7-B9 zónákat vehetik igénybe a legfanatikusabb drukkerek! A lezárt részekre szóló bérletek ezúttal a többi B-övezetbe is érvényesek.

A nyitó rangadóra bár szerdától kezdődik a jegyárusítás, de a tavaszi bérleteladás már javában zajlik online és személyesen is a Nagyerdei Stadionban.

Egyéni állandó belépők már 4 400, míg családiak 4 300 forinttól kaphatók! A tíz éven aluli gyermekek ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket!

Miért érdemesebb bérletet venni a napijegyhez képest?

A drukkerek a tavaly tavaszi hét mérkőzéshez képest az év első felében nyolcat láthatnak ugyanolyan áron, plusz az Ajka elleni Magyar Kupa-mérkőzést! S ha a Loki továbbjutna a kupában, azzal nőne a hazai meccsek száma a Nagyerdei Stadionban.

Az új bérleteseknek az Újpest, az FTC, és a DVTK elleni három kiemelt mérkőzés megtekintéséért nem kell felemelt árat fizetniük, mint egyébként.

A bérlet tulajdonosa évekig biztosíthatja magának a legkedvezőbb helyet, mert minden nyáron élhet elővételi jogával.

Aki bérletet vesz, időt, pénzt és fáradtságot takarít meg, hiszen nem kell nyolcszor sorban állni a jegypénztáraknál!

Egyéb, nem mellékes szempontok:

A bérlettel kedvezmények járnak a DKV járataira, az Aquaticum Termál- és Élményfürdőbe, a Nagyerdei Kultúrparkba.

Aki állandó belépőt vesz, azzal is támogatja a DVSC-t és bizonyítja elkötelezettségét.