OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Három Loki-játékos a forduló válogatottjában

Mint ismert, a DVSC labdarúgócsapata magabiztos, 2-0-s sikert aratott a Szombathelyi Haladás vendégeként szombaton az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójában.

A csakfoci.hu által összeállított forduló válogatottjába együttesünkből ezúttal Nagy Sándor, Bódi Ádám és Szécsi Márk került be.

Nagy Sándor „már az első percben hárított egy 11-est, és a folytatásban is remek teljesítményt nyújtott. Két hatalmas bravúrt is bemutatott, előbb Mészáros közeli lövésénél, majd pedig Tamás fejesénél védett nagyot.”

Bódi Ádám rúgott egy remek szabadrúgásgólt, amivel elvitte a Haladás maradék önbizalmát is. A folytatásban jól kamatoztatta technikai tudását, csapata egyik legjobbja volt.”

Szécsi Márk „végig kapura veszélyesen futballozott, már az első félidőben is volt egy jó lökete, amit Király bravúrral kiütött. A második játékrész elején Kusnyír passza után szépen gurított a jobb sarokba, eldöntve ezzel a meccset, majd nem sokkal később volt egy távoli lövése, ami centikkel ment mellé.

A 18. forduló válogatottja: Nagy S. (DVSC) – Pauljevics (Újpest), Poór (Puskás Akadémia), Vári (Kisvárda) – Kovács I. (Vidi), Bódi (DVSC), Knezevic (Puskás Akadémia), Szécsi (DVSC), Beridze (Újpest) – Hodzic (Vidi), Hasani (DVTK)

HB