OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Győzelemmel zárta az évet a Loki

Az idei utolsó bajnoki mérkőzését a sereghajtó Haladás otthonában játszotta a DVSC labdarúgócsapata. Bár hajnaltól folyamatosan havazott, a hazaiak letakarították a pályát, így nem volt akadálya a találkozó megrendezésének.

Rögtön az első percben büntetőhöz jutott a Haladás (a játékvezető szerint Haris kezezett a 16-oson belül), ám mégsem szerezte meg a vezetést, mivel Gaál büntetőjét Nagy Sándor kivédte! A 7. percben hatalmas helyzetet hagyott ki a DVSC: Szécsi passzolt Varga Kevinhez, akinek centerezése után a berobbanó Avdijaj közelről a jobb kapufa mellé lőtt. A 14. percben pedig már a vezetést is megszereztük! Bódi Ádám kb. 22 méterről, szabadrúgásból lőtte ki a jobb felső sarkot. A 30. percben Herczeg András cserélni kényszerült, mivel megsérült Pávkovics Bence, helyére Aleksandar Jovanovic érkezett. A Haladás nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, Nagy Sándornak egyszer bravúrra is szüksége volt. A Loki pedig gyors kontrákat indított, amelyek szintén hordoztak veszélyt magukban.

A szünet után tovább növelte előnyét a Loki! Az 58. percben Kusnyír lőtt középre, Szécsi Márk pedig az ötösről a jobb alsóba továbbította a labdát. Később is akadt több nagy lehetőségünk, a hazaiak kapusának, Király Gábornak volt dolga a mérkőzésen.

Az eredmény már nem változott, a DVSC 2-0-ra megnyerte a találkozót! Szép búcsú az évtől.

OTP Bank Liga, 18. forduló
Szombathelyi Haladás – DVSC 0-2 (0-1)

Szombathely, 1220 néző. Vezette: Kassai (Szécsényi, Vígh-Tarsonyi)
Haladás: Király – Habovda, Benes, Tamás, Bosnjak – Mészáros, Dausvili (Priskin 46.), Jagodics – Bambgoye, Gaál (Ofosu 70.), Németh (Grumics 46.)
DVSC: Nagy S. – Kinyik, Szatmári, Pávkovics (Jovanovic 30.), Ferenczi – Varga K. (Könyves 88.), Kusnyír, Haris, Bódi – Avdijaj, Szécsi (Takács 91.)
Gól: 0-1 Bódi (14.), 0-2 Szécsi (58.)
Sárga lap: Dausvili (24.), Tamás (44.), Németh (45+1.), Varga K. (57.), Bamgboye (76.), Mészáros K. (82.)
Kiállítva: Mészáros K. (90.)