OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Edzőmérkőzés és bajnoki a héten

Két mérkőzést játszik a Loki ezen a héten: szerdán 14 órától a Cigándot fogadjuk a pallagi edzőközpontban felkészülési mérkőzés keretében (azok lépnek majd pályára, akik a bajnokikon ritkábban kapnak szerepet), míg szombaton az MTK otthonában vendégszerepelünk az OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A két csapatnak ez lesz a 88. mérkőzése az NB I-ben, a Loki 28 alkalommal tudott nyerni, és 18 döntetlen mellett 41-szer kikapott a kék-fehérektől.

Ellenfelünk jelenleg a 4. helyen áll 24 ponttal, míg a DVSC mindössze 3 ponttal lemaradva a 7. pozíciót foglalja el. Elég sűrű tehát a mezőny, egy győzelemmel nagyot lehet előre lépni.

Az idei szezonban együttesünk az 5. fordulóban mérkőzött meg a fővárosi kék-fehérekkel, akkor a Nagyerdei Stadionban 3-3-as döntetlen született. Az emlékezetes összecsapáson az egyenlítés a 95. percben jött össze, egy szabadrúgást Szatmári Csaba fejelt a hálóba.

Az MTK legutóbb 3-2-re kikapott a DVTK otthonában, míg a Loki egy küzdelmes meccsen, jól futballozva 1-0-s vereséget szenvedett a címvédő Videoton ellen.

Az MTK-DVSC bajnoki mérkőzést szombaton 17 órától rendezik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.