OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Keleti rangadó a Nagyerdei Stadionban

Egy hét szünet után hétvégén folytatódnak a küzdelmek a bajnokságban, és a DVSC keleti rangadót játszik, ugyanis a Diósgyőrt fogadja szombaton 17 órától a Nagyerdei Stadionban. Jegyek elővételben megvásárolhatók ONLINE, illetve a DVSC Ajándékboltban.

A borsodiak 7 ponttal a 11. helyen állnak a tabellán, mérlegük két győzelem, egy döntetlen és öt vereség. Legutóbb hazai pályán 1-1-es döntetlent játszottak a Puskás Akadémiával. A mieink 9 ponttal állnak a 8. helyen, így igen fontos lenne a győzelem. Szerencsére a DVTK ellen jól megy a Lokinak, az eddigi 55 mérkőzésen 36 DVSC-siker született, 10-szer döntetlent játszottunk ellenük és mindössze 9-szer szenvedtünk vereséget.

A Diósgyőrnél nyáron nagy volt a játékosmozgás. Érkezett a ghánai Joachim Adukor, a szerb Braniszlav Danilovics, Iszlai Bence, az északmacedón Mirko Ivanovszki, Prosser Dániel, a portugál Rui Pedro, Szabó Bence, éppen a DVSC-től Haris Tabakovic, Vági András és Zsolnai Richárd. Távozott Forgács Dávid, Martin Juhar, Tomislav Mazalovic, Ivan Rados, Tajti Mátyás és Vernes Richárd.

A DVTK győzelemmel kezdte a bajnokságot, utána azonban zsinórban négy mérkőzést elveszített, így edzőváltásra is sor került: távozott Fernando Fernandez és Feczkó Tamás vette át a csapat irányítását. Vezetésével a csapat rögtön meg is szerezte első győzelmét a ZTE ellen, ám után kikapott a Kaposvártól és legutóbb – mint írtuk – 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával.

A DVSC-DVTK bajnoki rangadót tehát szombaton 17 órától rendezik a Nagyerei Stadionban. Jó meccs és remek hangulat várható!