OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Csobán Mónika: Nehéz szavakba önteni, hogy én vagyok a Loki Szépe

Mint ismert, a 17 esztendős Csobán Mónika nyerte a DVSC Futball Zrt. Loki Szépe elnevezésű szépségversenyét. A honlapunknak adott interjúban többek között elmondta, hogyan fogadta, amikor a döntőben kimondták a nevét, ki a kedvenc Loki-játékosa, valamint mi a terve az érettségi után.

– Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy én nyertem a versenyt. Mesébe illő helyzet, az elején persze még nagyon új volt nekem, szinte el sem hittem. Már akkor is nagyon örültem, amikor a Facebook-szavazás után a lájkjaimnak köszönhetően bejutottam a döntőbe, ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki rám tette a voksát. Nehéz szavakba önteni, hogy én nyertem, hisz nagyon erős volt a mezőny. Sose felejtem el azt a pillanatot, amikor kimondták a nevem és a fejemre került a korona. A döntő óta rengetegen gratuláltak nekem, ráadásul a közeli ismerőseim ugyanúgy osztoznak az örömömben, ahogyan én – fogalmazott Mónika, aki egyébként a családja és barátai biztatására indult a versenyen. A jelentkezéssel az volt a célja, hogy még több embert ismerjen meg, emellett a fődíj is motiválta.

A Loki Szépe győztesének új volt ez a megmérettetés, hisz eddig nem szerepelt hasonló rendezvényen. – Nyilván izgatott voltam, és egy picit féltem is az elején. Szerencsére később oldódott a hangulat a lányok körében, így nekem is könnyebb volt, ráadásul a barátnőim is eljöttek szurkolni nekem, ők is nagy biztatást jelentettek.

Mónika családjával együtt kiskora óta szurkol a Lokinak. Szereti a meccseken uralkodó hangulatot, és kiváló közös programnak tartja a helyszínen való szurkolást. – Megmondom őszintén, minden játékost kedvelek a csapatból, de ha választanom kellene, Pávkovics Bencét és Haruna Garbát mondanám a kedvencemnek. 

 A fiatal lány még az iskolapadban ül, de érettségi után komoly tervei vannak a továbbtanulást illetően. – A DSZC Irinyi János Szakgimnáziumába járok, ahol turisztikát tanulok. Úgy érzem, ez igazán testhezálló nekem, hisz nagyon szeretek emberek között lenni. Társasági személynek tartom magam, gyakran járok a barátaimmal szórakozni, kikapcsolódni, valamint az iskola mellett körmöket szoktam készíteni egy már jól kialakult kis társaságnak. Visszatérve a tanulmányaimra, érettségi után lesz még egy évem az Irinyiben, ahol turisztikai szervező és értékesítő képesítést kapok. Ezt követően a Debreceni Egyetemen szeretnék továbbtanulni.

HB