OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kisvárdán folytatja a Loki

Szombaton 17 órakor a Kisvárda otthonában folytatja bajnoki szereplését a DVSC. A két csapatnak ez lesz a második összecsapása az élvonalban, ugyanis a szabolcsi gárda nyáron, története során először jutott fel a legjobbak közé. Az őszi mérkőzésen a Loki 3-1-re nyert a Nagyerdei Stadionban Takács Tamás duplájával és Barna Szabolcs góljával.

Ellenfelünknél viszonylag nagy volt a játékosmozgás télen. Leigazolták a görög Sztavrosz Cukalaszt, a román Gheorghe Grozavot, az ukrán Anton Kravcsenkót, a portugál Hugo André Rodrigues Secót és Délczeg Gergelyt. Távozott ugyanakkor Artem Milevszkij, Vuk Mitosevics, Temur Parcvanija és Rácz Ferenc.

A Kisvárda az előző fordulóban Szombathelyen játszott kiesési rangadót, amit sikerrel vett, hiszen Horváth Zoltán 51. percben szerzett góljával 1-0-ra tudott nyerni, és így a 10. helyre lépett. A Loki pedig gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az Újpest ellen úgy, hogy két kapufát is lőtt, és hiába állt közelebb a győzelemhez, végül egy pontot szerzett. 

A Kisvárda-DVSC mérkőzést tehát szombaton 17 órakor rendezik az Új Kisvárdai Stadionban.