OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Jeney Domokos: A bérletesek a DVSC-család részévé válnak

Ismét nagy érdeklődés kísérte a DVSC Családi Napot, amire tegnap került sor a Nagyerdei Stadionban. A klub marketingigazgatója, Jeney Domokos szerint sikeres volt a rendezvény.

Hosszú idő után tavaly rendeztük meg újra hagyományteremtő jelleggel a családi nyílt napunkat, melyre idén még nagyobb volt az érdeklődés, hat-hétszáz fő is kilátogatott – nyilatkozta Jeney Domokos a debsport.com-nak. – Az első kétszáz kilátogató szurkolónak a DVSC egy üveg AVE Ásványvízzel, egy korsó sörrel, vagy egy pohár üdítővel kedveskedett. Igyekeztünk minél több színes programmal készülni, a kilátogatóknak lehetőségük volt kipróbálni ingyenesen a gombfocit (a DSC aktuális magyar bajnok játékosaival közösen), a Dartsot, a Teqballt, valamint ingyenesen betekinthettek az öltözőkbe, a stadionba. X-BOX FIFA bajnokságot is szerveztünk, amelyre két játékosunk is benevezett, Csősz Richárd és Varga Kevin, ezzel is nagy élményt szerezve a szurkolóknak. A játékosok ellen is lehetett játszani, végül a bajnokságot Csősz Richárd nyerte meg. Emellett kvízjátékon folyamatosan páros belépőket lehetett nyerni a csütörtökön 19 órakor kezdődő Kukësi elleni Európa-liga-mérkőzésre. A lényeg 17 órakor kezdődött, amikor megérkezett a teljes csapat és a szakmai stáb, bemutattuk az új játékosainkat és végül mindenki kérhetett autogramot és készíthetett közös fotókat. A legvégén pedig egy jó hangulatú tombolával zártuk a rendezvényt, ahol a játékosok húzták ki a nyerteseket, a fődíj egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvége volt. Jövőre újra megszervezzük az eseményt, még színesebb egyedi programokkal.

Arra a kérdésre, hogy miért éri meg a DVSC-családhoz tartozni, Jeney Domokos így válaszolt: – Azt gondolom, ha valaki bérletes, azzal nem csak a fix és kedvezményes helyét veszi meg az összes hazai mérkőzésekre (bajnoki, Magyar Kupa és Európa-liga selejtező), hanem a DVSC-család részévé válik, ezzel is kifejezve, hogy támogatja a klubot. Ami a kedvezményeket illeti, az idei szezonban is sikerült mindenkivel megállapodnunk, tehát az új bajnokságban is járnak a bérleteseinknek, valamint az aktuális hazai meccsre érvényes jeggyel rendelkezőknek a szurkolói kedvezményeink, azaz a drukkerek díjmentesen vehetik igénybe a DKV tömegközlekedési járatait a bajnoki mérkőzések napján. Vasárnap délután kettőtől este tíz óráig ingyen utazhatnak a helyi autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratokon. Emellett a DVSC hazai bajnoki meccseinek hetében, péntektől-vasárnapig 20-30 százalékos kedvezmény jár a Nagyerdei Gyógyfürdőben, valamint vasárnap 25 százalékos kedvezményt kapnak az állatkertbe kilátogatók, az árengedmény egy-egy kísérőre is vonatkozik.

Marketingigazgatónk a következő szezonnal kapcsolatban elmondta, hogy arra vágyik, a csapat minél tovább jusson az Európa-ligában, a bajnokságban ismét a dobogón végezzen és mindezt minél több hazai nézővel együtt átélni a Nagyerdei Stadionban!