OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Újpestre látogat a Loki

Egy hét szünet után hétvégén folytatódik a bajnokság, és a DVSC az Újpest otthonában lép pályára szombaton 17 órakor.

Ellenfelünk eggyel kevesebb mérkőzést játszott, mivel a Videoton elleni összecsapásukat más időben rendezik meg. Hat mérkőzés után tehát egy győzelemmel, négy döntetlennel és egy vereséggel a tabella hetedik helyén állnak. Eddigi egyetlen sikerüket a Kisvárda ellen érték el (hazai pályán 1-0), az MTK ellen pedig 2-0-ra kikaptak még az első fordulóban. A Haladás, a Paks, a Mezőkövesd és legutóbb a Budapest Honvéd ellen ikszeltek.

A DVSC és az Újpest szombaton 98. alkalommal mérkőzik meg egymással. A Loki 20-szor tudott nyerni és 31 döntetlen mellett 46-szor kikapott a fővárosiaktól. A gólarány 192-124 a lila-fehérek javára.

Az Újpesthez nyáron két játékos igazolt: a kongói Rossi Lubakit és a román Razvan Horjt. Kölcsönbe érkezett a grúz Giorgi Beridze és a Budapest Honvédtól Lukács Dániel. Távozott Souleymane Diarra, Kálnoki-Kis Dávid, Windecker József, míg kölcsönben Pávkovics Bence éppen a DVSC-hez, Tischler Patrik pedig a Budapest Honvédhoz igazolt.

A Loki jelenleg a negyedik helyen áll, legutóbb 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Haladás ellen. Múlt héten a két U21-es válogatott, Haris Attila és Varga Kevin nélkül készült együttesünk, és most Pávkovics Bencét is visszahívták a keretbe. Michael Boris gárdája kedden, 18 órakor a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a jelenlegi csoportelső belgákat.

Az Újpest-DVSC bajnoki mérkőzést tehát szombaton 17 órakor rendezik a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.