OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Győzelemmel kezdett az U19

Három korosztály számára megkezdődtek a küzdelmek a kiemelt bajnokságban. Az U19-es csapatunk a Budapest Honvéd együttesét látta vendégül, és jó játékkal sikerült itthon tartani a három pontot. A találkozó 33. percében Gyönyörű Gergő révén szereztünk vezetést, és bár négy perccel később egyenlítettek a vendégek, még a szünet előtt Pintér Ádám találatával sikerült ismét előnyhöz jutnunk, amit már nem is engedtünk ki a kezünkből.

Az U17-es és az U16-os együttesünk is a kispestiek ellen lépett pályára, de a Bozsik-stadion műfüves pályáján került sor a két találkozóra. A jó játékerőt képviselő hazaiak ellen sajnos nem sikerült nyernünk, az idősebb korosztály 3-0-ra, míg a fiatalabbak 4-2-re kaptak ki.

U19
DVSC-DLA – Budapest Honvéd 2-1 (2-1)

DLA: Kovács Péter – Pintér Ádám, Szabó Kornél, Kovács Róbert, Bene Ádám (Szőlősi Patrik) -Tomola Patrik, Szabó Árpád, Sárosi Norbert – Sármány Kristóf (Sóss Balázs), Juhász Martin (Barna Viktor), Gyönyörű Gergő (Albert Kristóf)
Gól: Gyönyörű Gergő, Pintér Ádám

U17
Budapest Honvéd – DVSC-DLA 3-0 (0-0)

DLA: Szabó Sándor – Tordai Balázs (Sápi Domán), Csáki Dávid, Mező Péter, Fűzfői Márk (Balla Mátyás) – Girdán Levente, Baráth Péter, Bényei Ágoston, Talpalló Norbert (Gellén Balázs), Maruscsák Jan (Csige Zsolt) – Kenderesi Dávid (Figeczki Ágoston) 

U16
Budapest Honvéd – DVSC-DLA 4-2 (2-1)

DLA: Ecsegi Zsolt – Baranyai Nimród, Lipcsei Péter, Perevuznyik Makszim, Zahuczky Botond – Cservák Péter (Horváth Renátó), Farkas Tamás, Réti János (Bernád Szabolcs), Sustyák Bálint, Kovács Gergő (Sándor Attila) – Kertész Kornél 
Gól: Réti János, Baranyai Nimród