OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Herczeg András: Csak érzelmekkel lehet eredményesen játszani

A Loki szombaton 17 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Budapest Honvéd ellen lép pályára. A DVSC edzője, Herczeg András bízik benne, hogy a kispestiek ellen is hasonló elszántsággal és küzdeni akarással lépnek majd pályára játékosaink, mint azt tették legutóbb.

– Úgy vélem, az MTK elleni találkozó után minden elismerést megérdemelnek a srácok, hisz óriásit küzdöttek, hatalmas akarattal és elszántsággal futballoztak. Ezt egyébként mindig kérem tőlük, hogy az érzelmeket is vigyék bele a labdarúgásba, hisz csak úgy lehet eredményesen és hatékonyan játszani. Bízom benne, hogy a Honvéd ellen is megmarad ez a küzdeni akarás, hisz nagy szükségünk lesz rá. Az előző szezonban jól sikerültek a kispestiek elleni találkozóink, de ez a gárda más, mint a tavalyi volt. Kőkemény összecsapásra számítok, biztos vagyok benne, hogy nagy küzdelem lesz majd a pályán, de természetesen ezúttal is a legjobb eredmény elérése a célunk – mondta a DVSC vezetőedzője, Herczeg András, aki több kispesti focistára is felhívta a társaság figyelmét. – Veszélyes futballistái vannak a Honvédnak, elől Danilo és Holender, középpályán a tapasztalt Vadócz, ráadásul a védelmük is stabil, emellett számos fiatal és gyors játékos van a csapatban. Továbbá leigazolták David N’Gogot, aki egy jó labdarúgó és nem ismeretlen számunkra, hisz a Bajnokok Ligájában betalált nekünk a Liverpool színeiben. Ez is mutatja a kvalitásait, ráadásul még csak 29 éves. De nemcsak belőle, hanem az egész együttesből próbálunk a lehető legjobban felkészülni.

Herczeg András végül elmondta, Szatmári Csaba kisebb sérüléssel bajlódott a héten, de remélhetőleg tudja vállalni a játékot. Továbbá jó hír, hogy Jovanovic és Calvente is elkezdte az edzéseket, de egyelőre még egyikőjük sincs bevethető állapotban.

HB