OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

DVSC-Haladás: elindult a jegyértékesítés

A DVSC szeptember 1-jén, szombaton a Haladás ellen játssza következő hazai mérkőzését a Nagyerdei Stadionban. Fontos információ, hogy az eredetileg 19.30 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport közvetítésre jelölte ki, így 17 órakor indul majd útjára a labda.

Ma délelőtt 10 órától pedig már megvásárolhatók a jegyek az összecsapásra szokás szerint ONLINE, valamint a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban, amely ezúttal is 10-18 óra között várja az érdeklődőket. A mérkőzés napján természetesen a stadion pénztárai is nyitva lesznek, de ismét az elővételes jegyvásárlást ajánljuk mindenkinek.

A legutóbb hazai meccsünk nagy izgalmakat hozott, hiszen az MTK már két góllal is vezetett, de a Loki nem adta fel és hatalmas erőket mozgósított a pontszerzés érdekében. Játékosaink az utolsó percig küzdöttek, amelynek meg is lett az eredménye, Takács Tamás a 86. percben, majd Szatmári Csaba a 95. percben szerzett találatával 3-3-as döntetlent értünk el a kék-fehérek ellen.

Azon a találkozón is rengeteget segítettek a szurkolók a csapatnak, bízunk benne, hogy a Haladás ellen is minél többen kilátogatnak majd a Nagyerdei Stadionba.

HB