OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Pénteken jön az MTK

Az élvonalba nyáron visszajutott, a bajnokságban eddig remekül teljesítő MTK lesz a DVSC következő ellenfele a bajnokságban. A találkozót pénteken 20 órától rendezik a Nagyerdei Stadionban.

A kék-fehérek vereséget szenvedtek a második fordulóban a Ferencvárostól, az összes többi meccsüket ugyanakkor megnyerték (az Újpest, a Puskás Akadémia és a Diósgyőr ellen diadalmaskodtak), és ezzel előttünk állnak a harmadik helyen, egy ponttal megelőzve minket.

Az MTK kerete alaposan átalakult a nyáron, hiszen rengeteg érkező és távozó volt. Leigazolták Bognár Istvánt a Mezőkövesdtől, Horváth Lászlót Balmazújvárosból, George Patrick Ikenne-Kinget a Honvédtól, Karacs Dánielt Monorról, míg az ukrán Artem Kicsak az Olimpik Doneck együttesétől, Pintér Ádám a német Greuther Fürth, az ukrán Jevhen Szelin a görög Aszterasz Tripolisztól érkezett.
Kölcsönből visszatért Forgács Péter, Myke Bouard Ramos, Tóth Milán és Vogyicska Bálint. Távozott többek között Borbély Bálint, Bori Gábor, Hrepka Ádám és Khaly Iyane Thiam.

Ami a Lokit illeti, továbbra is veretlenek vagyunk a bajnokságban két győzelemmel és két döntetlennel. Legutóbb nem sok hiányzott, hogy elhozzuk a címvédő Videoton otthonából a három pontot, hiszen a rendes játékidőben még vezettünk 1-0-ra. Sajnos a hajrában kihagytunk egy százszázalékos helyzetet, amit a fehérváriak a 91. percben szerzett góllal büntettek.

A DVSC-MTK mérkőzésre jegyek elővételben már megvásárolhatók online, illetve a Nagyerdei Stadionban található DVSC Ajándékboltban.