OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Nagy Sándor és Szécsi Márk a forduló válogatottjában

Az OTP Bank Liga 3. játéknapját követően, a Diósgyőr felett aratott 2-0-s sikerünk után két debreceni labdarúgó, kapusunk, Nagy Sándor, valamint támadónk, Szécsi Márk került be a csakfoci.hu által összeállított forduló válogatottjába.

A portál szerint Nagy Sándor „a mérkőzés elején 0-0-nál Vernes 19 méteres kemény lövését ütötte ki, majd Busai ismétlését bravúrral hárította, ezzel sokat tett azért, hogy ne kerüljenek előnybe a miskolciak. Ez a meccs egyik fordulópontja lehetett volna, de az említett bravúrja sokat ért a hazaiaknak. Ezt követően is magabiztosan állt a kapuban, biztos pontja volt a Lokinak.”

A forduló válogatottjában szereplő másik hajdúsági futballistának, Szécsi Márknak az első percben máris volt egy jó lövése, abból kapufa lett. A későbbiekben is többször próbálkozott bátran, szép csúsztatásával pedig bebiztosította a győzelmet.”

Az OTP Bank Liga 3. fordulójának válogatottja: Nagy S. (DVSC) – King (MTK), Baráth (Honvéd), Selin (MTK) – Varga R. (FTC), Kiss T. (PFLA), Vadócz (Honvéd), Diallo (Újpest) – Danilo (Honvéd), Lanzafame (FTC), Szécsi (DVSC)

HB