OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

A szezon (utolsó) meccse jön

Csakúgy, mint az 2018/2019-es magyar bajnokság utolsó fordulójában, ezúttal is az év mérkőzésére készül a DVSC labdarúgócsapata.

Igaz, más célokért küzd az akkori és a jelenlegi Loki, hisz tavaly a bronzéremért játszottunk, most pedig a kiesés elkerüléséért. A sors fintora, hogy ugyanúgy, mint egy esztendeje, most is a Paks ellen kell elérnünk a számunkra legfontosabb célt.

A Mezőkövesd szerdai legyőzése létfontosságú volt, utólag pedig, látva a többi csapat eredményét, biztossá vált, hogy amennyiben nem szereztük volna meg a három pontot, biztosan kiestünk volna a másodosztályba. Haruna Garba 89. percben szerzett fejesgólja azonban életben tartotta csapatunk reményeit, így szombaton 17.30 órától a Nagyerdei Stadionban biztosíthatjuk be élvonalbeli tagságunkat a következő szezonra.

Az elővételben eddig elkelt belépők számából is az látható, hogy hatalmas érdeklődés övezi a DVSC szezonzáróját, tehát a fantasztikus hangulatra biztosan nem lesz panasz. Szüksége is lesz rá a csapatnak, hisz legutóbb a csordulásig megtelt kövesdi vendégszektorban zajló buzdítás is hatalmas lökést és motivációt adott a játékosoknak.

A Paks számára szintén élet-halál meccs lesz a szombati, hisz egy esetleges vereséggel könnyen előfordulhat, hogy ők esnek ki az NB I-ből. Az atomvárosiak a legutóbbi fordulóban a Diósgyőrt fogadták hazai pályán, ahol hozták a kötelezőt és rendkívül magabiztos, 4-2-es sikert arattak.

A Loki és a Paks a 33. egymás elleni bajnokijára készül. Tizenhatszor mi, ötször az atomvárosiak nyertek, döntetlen tizenegyszer született. A gólkülönbség 55-35 a mieink javára.

Kérjük a Loki-szurkolókat, látogassanak ki minél többen szombat délután a Nagyerdei Stadionba! A képlet egyszerű, az a csapat szerepelhet jövőre is az NB I-ben, amely három pontot szerez a 17.30 órakor kezdődő szezonzáró összecsapáson. Emellett csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel pályafutásának utolsó bajnokija lesz a szombati, bízunk benne, egy szép győzelemmel búcsúzik a profi futballtól.

A Paks elleni meccsre jegyek elővételben megvásárolhatók online és a DVSC Ajándékboltban.