OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Ferenczi János töltötte a legtöbb időt a pályán

A Loki színeiben huszonhét futballista szerepelt bajnoki mérkőzésen az OTP Bank Liga 2019-2020-as idényében. A legtöbb időt Ferenczi János (2825 perc), Pávkovics Bence (2527 perc) és Kusnyír Erik (2425 perc) töltötte a pályán.

Ferenczi János csupán a 30. fordulóban, a MOL Fehérvár FC vendégeként nem lépett a játéktérre, ezen kívül minden meccsen a kezdőcsapatban szerepelt. A mögöttünk hagyott szezonban kétszer cserélték le a 11-es számú játékost.

Pávkovics Bence a lehetséges harminchárom találkozóból harmincszor bizonyíthatott a futballpályán. A 2. fordulóban jól indult a szezon számára, hiszen a Kisvárda ellen betalált. A 23. fordulóban sárga lapos eltiltás miatt az edzői stáb nem számíthatott segítségére. Kétszer csereként állt be, a többi találkozón végig a csapat hátsó alakzatát erősítette.

Kusnyír Erik a harmadik profi futballista-szezonjában alapemberré nőtte ki magát, az edzők huszonkilenc alkalommal számítottak munkájára. A 11. fordulóban, a Paks elleni találkozón hazai közönség előtt megszerezte első NBI-es gólját. A még mindig csak húszéves támadót nyolcszor cserélték le, kétszer pedig be.

Íme, az idén csapatunkban szereplő játékosok pályára lépésének percei:

TH