OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Edzésbe állt a Loki

Mindössze kilenc nap telt el az OTP Bank Liga 2019/2020-as szezonjának utolsó fordulója óta, melyben a DVSC labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent ért el a Paks ellen a Nagyerdőn. Győzelmi kényszerben léptünk pályára, hisz három szerzett ponttal bent maradtunk volna az első osztályban. Erre egészen az utolsó másodpercekig reális esélye volt a csapatnak, de az iksz a Loki másodosztályba való kiesését jelentette.

A meccs után komoly változás történt a debreceni futballban, ugyanis polgármesterünk, Papp László sajtótájékoztatón bejelentette, tizenkilenc esztendő után távozik a DVSC éléről Szima Gábor, és a város tulajdonába kerül a klub.

A rövid pihenő véget ért, a Loki játékosai hétfő délelőtt ismét találkoztak a Debreceni Labdarúgó Akadémián, ahol Kondás Elemér és stábja levezényelte a nyári alapozás első edzését. Nem lesz sok idő a felkészülésre, ugyanis augusztus 2-án, vasárnap már megkezdődnek a másodosztály küzdelmei.

A stáb és a csapat természetesen azon lesz, hogy maximálisan felkészüljön az előtte álló szezonra. A tréningek mellett edzőmeccseket is játszik majd a Loki, az ellenfelekről hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Közben folyamatosan zajlik a keret kialakítása az NB II-re vonatkozó szabályok figyelembe vételével. Ismét a Lokival készül az előző félszezont Kaposváron töltő két játékosunk, Bévárdi Zsombor és Pintér Ádám, a Szegeden kölcsönben szereplő Kóródi Nándor, valamint a DEAC-nál szintén kölcsönben futballozó Bárány Donát.

A héten egyébként kedden és csütörtökön két-két, míg szerdán, pénteken és szombaton egy-egy foglalkozáson vesznek részt a DVSC játékosai.

FOTÓK A LOKI HÉTFŐI EDZÉSÉRŐL!