OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Hétfőn indul a jegyértékesítés!

A DVSC labdarúgócsapata augusztus 2-án, vasárnap megkezdi menetelését a Merkantil Bank Ligában, a piros-fehérek a Budaörs csapatát fogadják 17:45-től a Nagyerdei Stadionban.

A 2020/2021-es bajnokságban a bérletárak mellett jegyáraink is többségében csökkentek az előző szezonhoz képest!

Szurkolóink idén is élhetnek az elővételes kedvezményes jegyvásárlás lehetőségével, valamint nemcsak a bérletekhez, hanem a jegyekhez is jár az árengedmény Debrecen Városkártya használatával!

Elővételi áron online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, valamint a stadion pénztáraiban lehet jegyet vásárolni, míg városkártyával CSAK elővételben a pénztárakban!

Mérkőzés napján szintén online és a pénztárakban lehet belépőt váltani.

A C7-es szektorba csak nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet jegyet vásárolni.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a családi szektorokba (D6, D7, D8) idén nincs lehetőség jegyvásárlásra! Így érdemes kihasználni a családi kedvezményes bérletek adta lehetőségeket, hiszen egy család két tagja akár már 9 000 forintért szurkolhat a DVSC összes hazai mérkőzésén egész szezonban!

Az ideiglenes B-közép szektorokba (B9, C1) a jegyek és bérletek csak korlátozott számban elérhetők!

Jegyértékesítés szabálya:

A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a kiemelt biztonsági kockázatú, vagy a Minősítő Bizottság javaslata alapján az ORFK egyedi döntése szerint a fokozott biztonsági kockázatú, vagy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága által elrendelt mérkőzéseken a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell kötelezően megadni.

Minden más esetben a mérkőzést szervező sportszervezet (a vendég sportszervezettel egyeztetve) saját hatáskörben dönt a névre szóló jegyértékesítésről és a szurkolói kártya használatáról.

Ennek értelmében a DVSC labdarúgócsapatának normál biztonsági kockázatú mérkőzésein a jegyvásárláshoz szurkolói kártya vagy regisztráció nem szükséges!

A 2010. július 01. után született gyermekek díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzéseket. Számukra nem kell tiszteletjegyet váltani a pénztárakban, elég a beléptetőkapuknál az igazolvány felmutatása.