OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Élőcsocsó bajnokság! Vasárnap vár a Nagyerdő!

Vasárnap 17.30-tól a Szolnokot fogadja a DVSC a Nagyerdei Stadionban (tévéközvetítés ezúttal nem lesz!), a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. A veretlen csapatok csatája jó mérkőzést ígér, a felvezetés pedig egészen remek lehet: a Szertár Sportbolt-DVSC családi meccsnap széleskörű, ingyenes(!) szolgáltatások sokaságát kínálja minden korosztály számára.

Már vasárnap 10 órától elkezdődnek a vetélkedők, versenyek, ügyességi kihívások a Nagyerdei Stadion mellett. A gyerekek részére futóverseny, ugró- és reflexverseny lesz, melynek győztesei részt vehetnek a DVSC felnőtt csapatának egyik edzésén.

Lesz páros lábtenisz- és élőcsocsó bajnokság is, melyre 2 és 5 fős csapatok jelentkezését várjuk értékes nyereményekért. Ezen kívül ugrálóvárak, buborék foci, eurobungee, fotó box, billiárdfoci és VR-élmény várja a kilátogatókat. A zenefelelősök a Rocksuli fiatal titánjai és Dj Marko Crown lesznek.

Ételben, italban nem lesz hiány, ráadásként az érdeklődők láthatnak salakmotoros promóciót, össze lehet majd futni a DVSC korábbi és jelenlegi játékosaival, és mindenkinek módja nyílik kipróbálni, mennyire jó az interaktív játékokon, és hogy mennyire bátor és ügyes!

Részletes program, valamint a bajnokságokra, versenyekre való jelentkezés ITT!