OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kondás Elemér: Fejlődő tendenciát mutat a játékunk

Nehéz meccs vár a DVSC-re, amely a remek formában lévő Gyirmót otthonában lép pályára vasárnap 19 órától a Merkantil Bank Ligában. Az első és másodosztályt is megjáró nyugat-magyarországi alakulat elleni összecsapásról a Loki vezetőedzője, Kondás Elemér nyilatkozott.   

Az, hogy nyertünk a Szolnok ellen, már történelem. Nem foglalkozunk vele, hisz vasárnap már új meccs vár ránk a Gyirmót otthonában. Veszélyes csapatról van szó, tapasztalt, olyan labdarúgók alkotják a keretüket, akik képesek eldönteni a találkozót. Maximálisan fel kell készülnünk a játékukra, hisz jól kontráznak és nagyon masszívak védekezésben.

Jól kezdte a Loki a bajnokságot, hisz négy forduló után veretlenül áll a tabella élén. Kondás Elemér úgy érzi, folyamatosan fejlődik a csapat.

Azt gondolom, szépen, gördülékenyen alakulnak a dolgok körülöttünk. Volt olyan labdarúgó, aki egy-hét héttel a rajt előtt érkezett, ráadásul nem is mindenki ugyanazon a kondicionális szinten volt, de véleményem szerint fejlődő tendenciát mutat a csapat játéka. Külön meglepetés számomra Bényei Ágoston, aki 17 éves kora ellenére az első pillanattól kezdve nem volt megilletődve, de a többiek is szépen dolgoznak, jól veszik az akadályokat. Nyilván mindig van hova fejlődni, de eddig elégedett vagyok a gárdával zárta szavait a Loki trénere, Kondás Elemér. –