OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Zsinórban negyedik győzelmét aratta a DVSC II.

Továbbra is kiváló formában van a Szatmári Csaba vezette DVSC II., amely szombat délután a Balassagyarmat együttesét fogadt a DEAC-pályán.

Remekül kezdett második csapatunk, amely mindössze hét perc elteltével azonnal megszerezte a vezetést Kusnyír Erik révén. Nem sokkal később Sármány Kristóf talált be, aki a 84. percben megduplázta góljainak számát. A vendégek a mérkőzés hajrájában egy szabadrúgásból szépítettek, így végül 3-1-re nyertünk.

Az első 30 perccel elégedett vagyok, rúgtunk két gólt, jól játszottunk, jó tempót diktáltunk, jó ritmusban futballoztunk, jó döntéseket hoztunk. Utána viszont valami hiányzott, mintha a kétgólos előnytől megnyugodtunk volna és elhittük, hogy megvan a meccs. Nem futottunk területbe és sokszor visszafelé vettük a labdát, ami nem tetszett. 3-0-nál kaptunk egy gólt, ami kissé megfogta a csapatot, ekkor az ellenfél kicsit feljött, de mindent elmond, hogy a Balassagyarmatnak a 70. percben volt az első helyzete – fogalmazott Szatmári Csaba, akinek csapata a döcögős rajt után kiválóan szerepel a bajnokságban. – Az első három forduló után is azt mondtam, rendben van a játékunk, de akkor még nem voltunk eredményesek. Most már szerencsére ez a kettő párosul. Ezen a szinten természetesen ez nagyon fontos, bízom benne, tovább folytatjuk a jó szériánkat.

Szatmári Csabáék újabb sikerükkel már a tabella 7. helyén állnak. Jövő héten szerdán játsszák következő meccsüket, mégpedig a Tiszafüred otthonában 16.30 órától.

NB III Keleti csoport, 8. forduló

DVSC II. – Balassagyarmati VSE 3–1 (2-0)

DVSC II: Hrabina – Fűzfői, Gellén, Kovács R., Kusnyír – Kundrák, Sárosi (Szabó Á., 77.), Bényei Á. (Tordai, 67.), Pintér Á. (Juhász M., 75.) – Bévárdi, Sármány

Gól: 1-0 Kusnyír (7.), 2-0 Sármány (25.), 3-0 Sármány (84.), 3-1 Fejes (87.)