OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kondás Elemér tipikus kupameccsre számít

Bekapcsolódik a Magyar Kupába a DVSC, amely ma 18 órától a Tiszakécske otthonában lép pályára a sorozat 6. fordulójában. Az összecsapásról a Loki vezetőedzője, Kondás Elemér beszélt, aki kitért a szerdai, Kaposvár elleni sikerre is.

– Összességében végig uraltuk a somogyi találkozót és megérdemelten nyertünk. A hazaiak az elején megpróbáltak veszélyeztetni, azonban hamar átvettük a mérkőzés irányítását és korán megszereztük a vezetést – gondolt vissza a Kaposvár elleni 3-1-s győzelemre a DVSC trénere, Kondás Elemér. – A második gólunk kulcsfontosságú volt, mivel a kaposváriak pontrúgásból könnyen betalálhattak volna, sőt, Szarka Ákos révén szépítettek is. A végén Bárány Donát újabb gólt lőtt, mellyel végleg eldöntötte a három pont sorsát.

Mivel a hét elején több Loki-játékos is pozitív Covid-19-tesztet produkált, az érintettek a Tiszakécske elleni Magyar Kupa-mérkőzést is kénytelenek kihagyni. Vezetőedzőnk elmondta, a labdarúgók kiesése befolyásolja a felkészülést és az összeállítást, de a második csapattól érkező fiatalok is helytállnak.

– A Kaposvárra utazó játékosoknál a meccset követően is negatív eredmény született, így ugyanazzal a kerettel veszünk részt a kupában, Bódi Ádám játéka ugyanakkor kérdéses, mivel egy kisebb bokasérülést szenvedett. Szombaton egy tipikus kupamérkőzésre számítok. Az NB III-ban szereplő Tiszakécskét nem szabad lebecsülnünk, hisz az előző idényben még a másodosztályban játszott és sok labdarúgó azóta is ott szerepel. Nyilván szeretnénk sikerrel venni a találkozót, továbbjutást várok a csapattól.