OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Nagy esemény a stadionban, új játékos és pályaedző, új együttműködés a Lokinál

A tájékoztatón elhangzott: a Loki kedden 17 órától nyilvános tréninget tart a stadionban, ahová minden szurkolót szeretettel várnak, a klub pedig meglepetéssel is készül. A kapukat már 16 órakor nyitják, 16.45-kor bejelentés is várható, a belépés ingyenes, sőt! Minden drukker, aki kilátogat a holnapi edzésre, belépőjegyet kap a jövő hét hétfői, Pécs elleni bajnokira. Szabó Péter, a DVSC igazgatótanácsának elnöke kiemelte: a gárda ki szeretné szolgálni a szurkolóit, ez a program is ennek a jegyében valósul meg. Érdemes megemlíteni, hogy a maszk viselése ezen az eseményen is nagyon fontos.

A sajtóeseményen szó esett arról is, hogy Jeremiás Gergővel bővül a Loki edzői stábja. A népszerű Jeró pályaedzőként működik közre a jövőben, eddig az ellenfeleket térképezte fel. A 35 éves fiatalember annak idején az Olasz Focisuli után a DVSC-ben lett NB I-es játékos, és mint mondta, büszkeséggel tölti el ez a megbízatás. Bővül a játékoskeret is, erre már csak a koronavírus miatt is szükség lehet. Csatlakozik a felnőtt együtteshez az NB III-as gárdából a fiatal Sármány Kristóf, valamint a rutinos kapus, Szalánczi Zoltán.

Egy megállapodást is bejelentettek hétfőn: a Nutri-8 táplálékkiegészítőkkel foglalkozó cég, amely hosszú távú együttműködést folytat majd a debreceni csapattal. Lente Gábor, a Nutri 8  egyik tulajdonosa elmondta, náluk a csapatsportok vannak a fókuszban.    

A Nutri 8-at több évvel ezelőtt a sportolók hívták életre, hogy minőségi táplálékkiegészítő-alternatívát nyújtson verseny- és utánpótlás-sportolók, valamint aktívan sportolók részére. Jelenleg több ezer verseny- és utánpótlás-sportoló használja termékeiket, közöttük számos olimpiai bajnok, világbajnok felnőtt és utánpótlás-versenyző. A Nutri 8 partnercsapatai  között megtalálható a Telekom Veszprém, Győri Audi Eto KC mellett,  több sportág magyar bajnoka, dobogós helyezettje, szakszövetsége.