OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Hatalmas az érdeklődés a Szpari-Loki rangadó iránt

Mint azt már hírül adtuk, hétfőtől már beszerezhetők a jegyek a DVSC két soron következő bajnokijára, már az október 25-i tiketteket is viszik, mint a cukrot.

Valóban jónak ígérkező meccsek következnek a Merkantil Bank Ligában, vasárnap példának okáért hazai mérkőzésen lép pályára a DVSC labdarúgócsapata. Dzsudzsák Balázsék a Dorog együttesét fogadják a Nagyerdei Stadionban október 18-án 20 órától. Minden nap 10 órától már megvásárolhatók a belépők az összecsapásra online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon és a DVSC Ajándékboltban.

Klubunk igyekszik kiszolgálni a szurkolókat az október 25-én 19.30-kor kezdődő Nyíregyháza-Debrecen rangadó kapcsán is. A szabolcsiak egyelőre 1500 darab vendégjegyet bocsátottak a rendelkezésünkre, amelyek szintén megvásárolhatók készpénzért(!) a Loki Shop-ban. A vendégszektort (H, I, J, K) szükség esetén 2000 férőhelyig ki tudják bővíteni.

Erre vélhetően szükség lesz, hiszen már a jegyárusítás első napján csaknem félezer belépő talált gazdára Debrecenben a Szpari-Loki rangadóra!

A kelet-magyarországi derbire a vendégjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, regisztráció és online jegyértékesítés nincs. Jó hír, hogy lesz külön büfé a vendégszektorban.