OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Válogatott gólok a debreceni műhelyből

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán este 2-0-ra győzött Törökország ellen, így megnyerte csoportját a Nemzetek Ligájában, és felkerült a legjobbak közé, az A ligába.

A nemzeti csapat góljait Sigér Dávid és Varga Kevin szerezte: mindkettőjükre büszkék lehetünk Debrecenben is, hiszen éveket töltöttek a DVSC utánpótlásában, illetve Varga a felnőtt gárdában is.

Az első találatot szerző, debreceni születésű Sigér Dávid tíz éven át volt a Loki kötelékében, játszott a DVSC II-ben, illetve kölcsönben Tégláson, Létavértesen, Mezőkövesden és Balmazújvároson is, jelenleg a Ferencváros BL-csapatának alapembere.

A karcagi Varga Kevin csaknem 10 évvel ezelőtt, gyerekként került a DVSC utánpótlásába, végigjárta a DVSC korosztályos együtteseit, 2017-től már a Debrecen felnőtt keretéhez tartozott. Csaknem 100 meccsen lépett pályára piros-fehérben, mígnem idén ősszel a török Kasimpasa csapatához szerződött 850 ezer euróért.

Mindkét debreceni kötődésű játékos az első gólját szerezte a válogatottban. Varga Kevinnel a dvsc.hu-n exkluzív interjút is olvashatnak majd.

Fotó: Derencsényi István