OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Rangadó vár a kis Lokira is

Ismét hazai környezetben lép pályára a DVSC II., amely a Diósgyőr második csapatát látja vendégül vasárnap az NB III Keleti csoportjának 20. fordulójában. A 13 órakor kezdődő találkozót ezennel a Nagyerdei Stadionban rendezik.

A kis Loki a bajnokság felénél a 13. helyet foglalja el úgy, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszott. A DVTK II. elleni, első fordulóban lebonyolított találkozón mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, azonban 0-0-s döntetlennel zárult a fiókcsapatok rangadója.

A borsodiak hat győzelemmel, öt döntetlennel és nyolc vereséggel a 12. helyen állnak. Néhány fordulóval ezelőtt a diósgyőriek felszállóágba kerültek, mivel sorozatban hat mérkőzésen nem kaptak ki. Vasárnapi ellenfelünk ezt követően megtorpant, mivel az előző két bajnokin eredménytelen volt: a Jászberény 1-0-val távozott otthonukból, majd múlt héten Egerben kétgólos vereséget szenvedett.

A DVSC második csapata a hét közben a BVSC-Zugló elleni elhalasztott meccsét pótolta a DEAC-pályán. Az első félidő eseményektől mentes volt, ám ezt követően az 59. percben a fővárosiak betaláltak. Szatmári Csaba együttese nem adta fel, még többször próbálkozott, de helyzetei ellenére mégsem sikerült kiegyenlítenie, így 1-0-val a vendégek elvitték a három pontot Debrecenből.

A két csapatot tehát mindössze egy pont választja el a tabellán a DVTK II. javára, így egy hazai sikerrel helyet cserélhetnek a felek.

A vasárnap 13 órakor kezdődő DVSC II-DVTK II rangadót zárt kapuk mögött rendezik a Nagyerdei Stadionban. Szurkolóink az összecsapást élő stream-en keresztül követhetik.