OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Kondás Elemér: Igazi rangadót vívunk

A vasárnap 19.30 órakor kezdődő találkozón (tv: m4 sport +) a 2. helyezett fogadja a listavezető Lokit, s miután a két csapat között csak 3 pontnyi a távolság, nagyon nem mindegy, milyen eredmény születik. Ezzel természetesen tisztában van Kondás Elemér vezetőedző is.

Számunkra minden meccs fontos, mindegyikre becsülettel fel kell készülni, de valóban, igazi rangadót vívunk vasárnap a tabella 2. helyezettje ellen. Ebben a mezőnyben nem nagyon van könnyű mérkőzés, ez se lesz az, de az a célunk, hogy javítsunk az idegenbeli mérlegünkön. Így a tél elején már nem az igazi a pályák talaja, így nehéz magas színvonalon játszani, de nyilván erre fogunk törekedni – nyilatkozta honlapunknak a debreceni tréner, akit a Budaörs kiemelkedő szerepléséről is faggattunk.

Ellenfelünk kiváló együttes, kifejezetten jó játékosok alkotják. Rajtuk nincs akkora nyomás a feljutást illetően, mint rajtunk, éppen ezért viszonylag nyugodtabban játszhatnak, meg merik csinálni az extrát is a mérkőzéseken. Sokan nem tudják, de ők szorosan együttműködnek a Mol Fehérvár FC-vel, ez is mutatja a gárda minőségét. Ezzel együtt persze nem lehet kétséges, hogy nyerni szeretnénk – mondta Kondás Elemér, aki nem számíthat a nemrég operált Kusnyír Erik, valamint a szintén sérüléssel bajlódó Bényei Ágoston és Kundrák Norbert játékára. Jó hír viszont, hogy Bárány Donát, Pintér Ádám és Poór Patrik újra edzésbe állhatott, ők akár szerephez is juthatnak vasárnap.

A rangadóra értelemszerűen a Budaörs is nagyon készül, a klub internetes oldalának Márkus Tibor vezetőedző beszélt az összecsapásról.

Minden mérkőzésre úgy megyünk ki, hogy győzni szeretnénk, bárki is legyen az ellenfél. Ehhez a meccshez is így fogunk hozzáállni. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Debrecennek milyen erős a kerete, nem véletlenül vezeti a tabellát, de ettől függetlenül nem feltartott kézzel futunk ki a pályára. Arra törekszünk, hogy megszorongassuk őket, és győzelemre fogunk játszani.