OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Presztízsmeccs vár ránk

A DVSC nagyszerű sikert aratott a legutóbbi fordulóban a Budaörs vendégeként. A végig kiélezett, fordulatos és izgalmas összecsapást végül 4-3-ra megnyertük, így hatpontos előnyre tettünk szert a második helyen álló budaörsiek előtt. Vasárnap ismét pályán csapatunk, az év utolsó bajnokiján a városi rivális DEAC-ot fogadjuk a Nagyerdei Stadionban 13 órától, zárt kapuk mögött.

Nagyon jó, izgalmas mérkőzést játszottunk. Mind a két fél győzelemre játszott, szép gólok voltak. Végig jó ritmusban és koncentráltan futballoztunk, úgyhogy azt gondolom, aki látta a kilencven percet, jól szórakozott – tekintett vissza a legutóbb találkozóra Kondás Elemér, aki áttért a DEAC elleni rangadóra. – Presztízsmeccs vár ránk. Néhány olyan játékosa van csak az egyetemieknek, akik nem a DVSC kötelékében nevelkedtek, így ők bizonyára jobban meg akarják majd mutatni. Még koncentráltabban készülünk az év utolsó találkozójára, hisz bármi előfordulhat, már csak abból kifolyólag is, hogy egykori kollégáim irányítják a DEAC-ot.

Mint ismert, együttesünk 13 győzelemmel, 6 döntetlennel és 1 vereséggel 20 forduló után a tabella élén áll. Kondás Elemér vezetőedző elmondta, ha a számokat nézi, teljesen rendben van a csapat. – Nyilván ez egy elég extrém őszi szezon volt, sok mindennel találkoztak a gárdák, nyilván mi is. A játékon javítanunk kell, de az eredményességet ugyanígy meg kell tartani.