OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

A kis Loki is készül a tavaszra

Folyamatosan zajlik a DVSC második csapatának felkészülése, Szatmári Csaba együttese már harmadik hete edz gőzerővel a február végi bajnoki rajtra.

A kis Loki már két edzőmérkőzésen is túl van, legutóbb a Diósgyőr II. felett aratott 1-0-s győzelmet Kozma Bence találatával idegenben.

A DVSC II. a 21 forduló során 25 pontot szerzett eddig a harmadosztályú küzdelemsorozatban, és természetesen az elkövetkezendő félszezonban is a pontok gyarapításáé lesz a főszerep.

Nyilván szeretnénk bennmaradni, ez az elsődleges célunk, emellett jó lenne győzelmeket szerezni és minél feljebb végezni a tabellán – nyilatkozta honlapunknak második gárdánk vezetőedzője, Szatmári Csaba, aki Sárosi Norbert, Kenderesi Dávid és Sármány Kristóf játékára sem számíthat az elkövetkezendő hónapokban. – Több játékosunk is a DEAC-nál bizonyít majd kölcsönben a tavasszal. Hiányozni fognak a gárdából, de bízom benne, jó teljesítménnyel veszik majd ki részüket a városi rivális másodosztályban való maradásában. Ez egy jó visszajelzés az akadémiának is, arra törekszünk, hogy minél több labdarúgót adjunk a felnőttcsapatnak és a felnőttfutballnak.  

A kis Lokira négy edzőmeccs vár még a téli felkészülés alatt, szombaton a Hidasnémeti, majd az azt követő hétvégéken a Tiszafüred, a Sényő, majd a Gesztely lesz az ellenfél.

Az NB III-as bajnokság tavaszi szezonja február 28-án folytatódik, a DVSC II. a Tiszaújvárost látja vendégül a DEAC-pályán.