OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Jegy és Bérlet

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓ A 2023/2024-es BAJNOKI SZEZONRA

TAVASZI BÉRLETEK

December 1-től, pénteken 10 órától a klubkártyával rendelkezők számára online, a nagyerdeistadion.hu-n, illetve mindenki más részére személyesen a DVSC Shopban megvásárolhatók a tavaszi bérletek, amelyek 2024. február 29-ig lesznek elérhetők. Az állandó belépők 9 hazai bajnoki, illetve az első MOL Magyar Kupa-mérkőzésre (DVSC-FTC) érvényesek.

Kedvezményes bérletkategóriák:

Családi bérletetek: az egymással egyenes ági kapcsolatban lévő családtagok a stadion A1 és A5 szektoraiba válthatnak családi bérletet. Legalább egy szülő vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válhat ilyen bérletet.

Nyugdíjas bérlet: a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők a stadion C-szektoraiba válthatnak kedvezményes bérletet.

FONTOS, HOGY BELÉPÉSNÉL A DVSC KÉRHETI A KEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTÓ IGAZOLVÁNYT (DIÁK, NYUGDÍJAS), S ENNEK HIÁNYÁBAN MEGTAGADHATJA A BELÉPÉST!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy új bérletet vásárolni és a kedvezményeket érvényesíteni csak személyesen van lehetőségük!

RANGADÓ BÉRLET

A 2023/2024-es szezontól szurkolóinknak lehetőségük van rangadó bérlet vásárlására, mely kizárólag az FTC, Újpest FC, DVTK és a Fehérvár elleni, összesen 6 hazai bajnoki mérkőzésre érvényes! Ezeket a bérleteket személyesen és online is meg lehet vásárolni.

Bajnoki- és kupamérkőzések jegyárai:

Hat éves kor alatt ingyenes a belépés a mérkőzésekre, azonban aki helyjegyet szeretne váltani gyermeke részére, ezt megteheti ingyenes közreműködői jegy kiváltásával a pénztárakban.

Kerekesszékes szurkolók részére: az egészségromlásuk által kerekesszékbe kényszerített szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a DVSC találkozóit. Egy fő kísérőjük mérkőzésenként 1.000 forintos belépővel tud bejutni a stadionba, amit csak a pénztárakban lehet kiváltani.