OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

DVSC II: hiába a debreceni fölény, kikaptunk Sajóbábonyban

Biztató előjelekkel várta a DVSC II. az utolsó előtti helyen álló Sajóbábony elleni idegenbeli összecsapást az NB III Keleti csoport 23. fordulójában. Szatmári Csaba együttese a tavaszi nyitányon a hajrában szerzett két góllal fordított és nyert a Tiszaújváros ellen, amely fontos sikert jelentett a számára.

Esélyeshez méltón kezdett a kis Loki, amely hiába játszott fölényben, a vezető találatot mégis a hazaiak szerezték meg egy pontrúgást követően a mérkőzés 21. percében. Szatmári Csaba folyamatos cserékkel próbálta frissíteni csapatát, amely hiába szorította be ellenfelét a kapuja elé, hiába dolgozott ki sok helyzetet, végül nem tudott pontot szerezni a nagyon kis méretű, sáros pályán.

A lefújást követően a vezetőedzőnk debsport.com-nak adott nyilatkozatában elmondta, sajnos több alkalommal sípszót lehetett hallani a hazai kispad felől, amely ígéretes, góllal kecsegtető helyzetben megtévesztette a játékosainkat. Ennek eredménye volt, hogy a játékvezető a 88. percben kiállította a hazai trénert, majd nem sokkal később egyik labdarúgóját is.

A kis Loki tehát 1-0-s, fájó vereséget szenvedett a Sajóbábony otthonában. Folytatás március 14-én, vasárnap 11.30 órától, amikor a Kisvárda II. látogat Debrecenbe.

NB III Keleti csoport, 23. forduló

Sajóbábony – DVSC II. 1–0 (1-0)

DVSC II: Hrabina – Jankelic, Kovács R., Kovács G., Füzfői (Tordai, 46.) – Juhász M., Szabó Á. (Gyönyörű, 57.), Gellén, Maruscsák (Preg, 75.) – Talplalló, Kozma (Girdán 57.)

Kiállítva: Molnár M. (88.), Vígh (88., pályán kívül)